ultramega Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 много ритмично и готино ама трябваше малко по-дългичко Но много ти благодаря за участието. честно казано без да те хваля излишно ,мисля че след твоето соло звуча смешно и затова не посмях да се натрапвам дълго Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Eм боли не боли свири ми се ......... http://media.putfile.com/cinor Екстра е Биска !Аз ли само долавям Скофийлд-ската замятка? Владо Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) Не си само ти. Откакто ме зариби по Скофийлд го слушам много и се усеща определено влиянието в това солце. Страшно хубаво сте се справили и четиримата... Ще ме накарате да си преинсталирам софтуера за записи и да пробвам да го загрозя Редактирано Октомври 10, 2006 от fLiSk Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Еми и аз се престраших,... веселба да става В Г-майла е, непосредствено след солото на kolio_k И да не се смеете много, ей от тоя стил така или иначе не разбирам много... Цитирай
tocata Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) Eм боли не боли свири ми се ......... http://media.putfile.com/cinor Екстра е Биска !Аз ли само долавям Скофийлд-ската замятка? Владо Владо, ем некак си тъи се получи, уж Скофилд не ми е много лиубим ма кво да се прави ....съдба Ми 'аиде боцкаи и ти . Ултрамега, много гот' почва но много кратко .. Редактирано Октомври 10, 2006 от tocata Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 Еми и аз се престраших,... веселба да става В Г-майла е, непосредствено след солото на kolio_k И да не се смеете много, ей от тоя стил така или иначе не разбирам много... Сори ама нещо не можах да го намеря В моята кутия има само 2 неща ама и двете си бяха мои честно казано без да те хваля излишно ,мисля че след твоето соло звуча смешно и затова не посмях да се натрапвам дълго Благодаря ти за комплимента,но идеята беше точно всеки,който иска да участва .Не се притеснявай свири колкото тие кеф дълго <_> Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 , уж Скофилд не ми е много лиубим ма кво да се прави ....съдба Ми 'аиде боцкаи и ти . Ултрамега, много гот' почва но много кратко .. Мен ми звучи леко Бек-ски...с тези готино контролирани бендове ...но всъщтност си е съвсем оригинално...вчера си джемвах на този плейбек..много зарибявашо... Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Сори ама нещо не можах да го намеря В моята кутия има само 2 неща ама и двете си бяха мои еми там е, в muzikant.org@gmail.com, password: mymusic, под етикет Stone Free, казва се "c minor(stone free)" Цитирай
SIb Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Click here to watch jam-16-76 Ето го и моиа отговор на Колио! Цитирай
mr_moon Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 здравейте, пичове! Случайно попаднах на тази тема и много се зарадвах на инициативата. Идеята е чудесна, защото така може да си сверим часовниците с другите , а това е начина да се дърпа напред. Та в тори ред на мисли ще споделя и аз малко импровизация върху зададената тема! Ще се радвам на мнения и съвети от ваша страна , за да мога да работа върху себе си, защото се чувствам стигнал до някъде, но предполагам , че имам още какво да уча! Ето го и линка http://media.putfile.com/filibeto-rules п.с. Между другото само, незнам на кой е изпълнението на китарата на първия хорус , но мисла че това момче има нужда от малко повече въображение, защото това което чувам е поредното скучно и безидейно нареждане на пръсти по грифа на китарата! Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 п.с. Между другото само, незнам на кой е изпълнението на китарата на първия хорус , но мисла че това момче има нужда от малко повече въображение, защото това което чувам е поредното скучно и безидейно нареждане на пръсти по грифа на китарата! мисля че можеш а) да намалиш малко твоето въображение и б) да не се изказваш неподготвен... Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Хмм, абе аз ли нещо съм изциклил или наистина изчезват мнения от темата ? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 здравейте, пичове! Случайно попаднах на тази тема и много се зарадвах на инициативата. Идеята е чудесна, защото така може да си сверим часовниците с другите , а това е начина да се дърпа напред. Та в тори ред на мисли ще споделя и аз малко импровизация върху зададената тема! Ще се радвам на мнения и съвети от ваша страна , за да мога да работа върху себе си, защото се чувствам стигнал до някъде, но предполагам , че имам още какво да уча!Ето го и линка http://media.putfile.com/filibeto-rules п.с. Между другото само, незнам на кой е изпълнението на китарата на първия хорус , но мисла че това момче има нужда от малко повече въображение, защото това което чувам е поредното скучно и безидейно нареждане на пръсти по грифа на китарата! Ти май си правиш ташак с коментарите си и с "импровизацията",която си направил!!! Да си жив и здрав! Владо Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Чак тази сутрин зацепих,че PODxt може да се ползва като саунд карта чрез УСБ порта.Саунда и свиренето нещо ич не ме кефят как излизат тази сутрин,но в името на джем-а ето и моя принос: CMinor Jam(Vlado) Владо Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 Чух всички хави и страшно се изкефих.Владо, забил си много яко и саунда ти е супер Варианта на SIb е също изключително добър.Много добре изсвирено и със страшно много вкус Мистър Муун явно е шегаджия. И в неговата версия има готни моменти,макар ,че той се е опитал да ги избягва.Предполагам,че когато свири сериозно е доста добър. При Стоун фри чух изявено блус присъствие в свирнята и в саунда Супер Много се радвам,че толкова много хора харесаха плейбека и записаха свои варианти Цитирай
Recommended Posts