kolio_k Публикувано Октомври 6, 2006 Публикувано Октомври 6, 2006 Намерих из мои стари дискове този Плейалонг.Предимно в до минор си седи.Мисля,че е доста подходящ за джем.Записах кратко соло и оставих място за още един или двама солисти.Всеки ,който има желание да се присъединява(и не само китаристи).Качих и го в Гмейла,папка kolio_k. C minor jam tune Саунда китарата ми е чисто хардуерен (кубета ефекти и тн) и не е много изтънчен.Няма намеси от компа освен за екюализация/нямаше как да усиля амповете и саунда излезе мъничко постен Но като за джем саунда не е толкова важен Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Кольо,готин джем,скоро ще гледам и аз да се включа новата саунд карта е уж на път!След теб обаче е трудно човек да изсвири нещо смислено ,на моменти мах чуството че слушам Майк Стърн и съм сигурен че замятката е умишлена Айде и други хора да се включват ! Владо Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 Здрасти Владо,напълно си прав за Майк Стърн .Очаквам да го допълниш Надявам се и на други хора да им хареса и да се включат.Въобще не нужен качествен запис,всичко е само за купон. Мога да кача и само плейалонга за да може да има варианти и без мен Цитирай
Geo Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Айде да набутам малко слапове и да омаскаря парчето на Коко. Свиря малко,за да има място и за други. http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...les/kokogeo.mp3 Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 Браво Гео,абсолтно жестоко си го ударил .И слапа се връзва много на такава хава. Още поне един ,за да завършим парчето и после следващите да поемат Цитирай
tocata Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) Еха... как и ма мен ми се свири .......... Бих свирнал и аз но днес се порязах доста лошо ,ако е възможно по-на там бих сложил и аз нещо от мен . Поздравлениа за избора! :violin: C- for ever------------- Иначе Клио е боднал кат' шампион, страшно газарски и с вкус. Аферим GEO-------------------- Редактирано Октомври 6, 2006 от tocata Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 Еха... как и ма мен ми се свири .......... Бих свирнал и аз но днес се порязах доста лошо ,ако е възможно по-на там бих сложил и аз нещо от мен . Не се бой,има време ще ти се оправи пръста и ще удариш и ти една жичка Мерси за похвалите,радвам се ,много че ти харесва Цитирай
tocata Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Eм боли не боли свири ми се ......... http://media.putfile.com/cinor Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 Супер,страшно гот .Болен неболен все си удряш.Има една много готина хватчица ,дето ще ти я свия . И саунда кефи прозвуча ми като нещо между Гамбали и Скофилд Честит ни първи виртуален съвместен запис,дано има и много други .Аз въобще си мисля,защо не се направи една рубрика ,нещо като ВИРТУАЛЕН ДЖЕМ.Тука толкова хора се кефят да правят записи а за това не е нужно и качество.Мисля,че би било забавно п.п.Чакам още мераклии Цитирай
tocata Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 (Редактирано) 10 X за ''виртуалниа джем'' , много е трудно да се свири след теб френде но наи- иако ще е да боднем на живо ниакои ден, ще умрем от кефффффффф :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: Саунда е китара ------ усилвател П.Ц. И един отриазан пръст Поздрави .......... за идеиата.. Редактирано Октомври 9, 2006 от tocata Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 скромно и непретенциозно рифче. дано не предизвика смях след виртуозните изпълнения http://www.esnips.com/doc/1d75164b-6c6e-49...?action=forceDL Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 10 X за ''виртуалниа джем'' , много е трудно да се свири след теб френде но наи- иако ще е да боднем на живо ниакои ден, ще умрем от кефффффффф :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: Саунда е китара ------ усилвател П.Ц. И един отриазан пръст :D Поздрави .......... за идеиата.. И аз много се надявам някой ден да ударим заедно.Ще бъде голям кеф. п.п.Последния линк нещо не мога да го отворя Цитирай
tocata Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Да бе и при мен не се отвариа..... Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 пробвайте от тук http://www.esnips.com/doc/1d75164b-6c6e-49...fe1c0ca/jam.mp3 Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 много ритмично и готино ама трябваше малко по-дългичко Но много ти благодаря за участието. Цитирай
Recommended Posts