Nikifena Отговорено Октомври 9, 2006 Share Отговорено Октомври 9, 2006 Басо те тава да дига шум един лампов амп и туй Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Октомври 9, 2006 Share Отговорено Октомври 9, 2006 ае колеги не се излагайте практически е невъзможно само 5 басиста в този форум да ползват някакви ефекти и усилватели к'во другите да не са с акустични басове Ако не мога да изкарам звук от пръсти, значи и от най- скъпия гиър няма да мога. Конкретно за протокола - Басо, MXR80 за пред и ДИ и у пулта (компа). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hippie Отговорено Октомври 9, 2006 Share Отговорено Октомври 9, 2006 Marshall IBS 5510, 100W 1x15" bass combo + Ibanez bass Roadster 2 - 4 струнен бас + Кабели (захранващ и интерфейсен ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Октомври 10, 2006 Share Отговорено Октомври 10, 2006 За сега позвам ето това: Мusicman Bongo 5str.+струни DR Blackbeuties Fender Bassman 250/210 cobo+15"ext.cabinet Aguilar DB 680 BBE 383 EBS Unichorus EBS Wah One На 25-ти очаквам:Аshdown Drive Plus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Октомври 23, 2006 Share Отговорено Октомври 23, 2006 Rickenbacker Custom Sessionette 100'83 bass combo Mosfet 2 Powered Arion Band Equaliser чисто и просто Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Октомври 23, 2006 Share Отговорено Октомври 23, 2006 А аз небрежно минавам с S-Amp Това ми е пре-достатъчно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Октомври 23, 2006 Share Отговорено Октомври 23, 2006 небрежник аз пък оставам само с процесорчето и еквалайзера но мисля да си купя някакво малко пултче за репетиции и като си свиря вкъщи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Октомври 25, 2006 Share Отговорено Октомври 25, 2006 (Редактирано) custom бас и S-Amp by Naudio Редактирано Октомври 25, 2006 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 Epiphone Accu Bass Custom (Olympic White)> Touch Me I'm Sick Muffhoney Sustainer by Naudio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slapin Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 имаше тема за инструмента а сега ....кой какви ефекти ползва марка модел и тн аз лично ползвам хорус и еквалайзер драйв мн рядко след седмица и процесор behringer bch 100/bod100 bass chorus/drive boss ge-7 b bass eq korg ax35 aз главно ползвам ефект за слап техниката понеже много се зарибявам да свиря изпълненията на Bill Dickens,Flea и Victor Wooten Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 Aз ползвам : Eden Nemesis NC 210 Dunlop MXR D.I.+ Ibanez FL9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 KORG DTR-1000 BL тунер DBX 166 XL компресор Ampeg SVT3 Pro за сега перкам през 2 бокса 15'' Celestion PA Subwoofers и събирам кинти ей за това Ampeg SVT-4100HLF друго за сега не ми трябва ... eдин AKG D112, една wireless системка, както и евентуално BBE бих си взел ама това в далчно бъдеще Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Brandon_Lee Отговорено Юли 21, 2007 Share Отговорено Юли 21, 2007 Аз много се кефя като ми се изтощи батерията на баса и почне да вади дистър :П хахаха шега смятам си зема някво процесорче и когато ампег-а ми е готов от ремонт да жула яко :П Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
basis4eto Отговорено Юли 28, 2007 Share Отговорено Юли 28, 2007 (Редактирано) аз ползвам малко необичаен за бас ефект,и то даже и рядко го ползвам,по-често във къщи за да си усилвам повече китарката ,че нямам подусливател,а само стъпало.иначе ефекта е от старити,качествена работа,старите кромки сигурно ще го знаят-electric mistress - на фирмата electro-harmonix.якичък е!!! http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&am...tric%5FMistress това е. някой ако знае да каже дали да си струва ефекта за бас,аз му намирам приложения,ама има ли ,а!да!да питам!има ли програмки за китарни ефекти?някъкви имена?защото доста удобно би било в домашни условия да се бъзикам с разни ефекти.кажете!!! Редактирано Юли 28, 2007 от basis4eto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ruyzaki Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 аз имам SWR LA 60 малък е, но репетиция или по-фънки както свиря става,преди имах много голяма апаратура с активна глава и 2 по 200 вата,но ми е тежка и те така, пък и я продадох за да си купя fender jazz bass. иначе това лято съм решил да си взема ampeg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts