Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 55
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
ае колеги не се излагайте практически е невъзможно само 5 басиста в този форум да ползват някакви ефекти и усилватели к'во другите да не са с акустични басове :metalist:

Ако не мога да изкарам звук от пръсти, значи и от най- скъпия гиър няма да мога.

Конкретно за протокола - Басо, MXR80 за пред и ДИ и у пулта (компа).

Отговорено

За сега позвам ето това:

Мusicman Bongo 5str.+струни DR Blackbeuties

Fender Bassman 250/210 cobo+15"ext.cabinet

Aguilar DB 680

BBE 383

EBS Unichorus

EBS Wah One

На 25-ти очаквам:Аshdown Drive Plus

• 2 weeks later...
Отговорено

небрежник :virtuoz: аз пък оставам само с процесорчето и еквалайзера но мисля да си купя някакво малко пултче :)за репетиции и като си свиря вкъщи

• 8 months later...
Отговорено
имаше тема за инструмента а сега ....кой какви ефекти ползва марка модел и тн

аз лично ползвам хорус и еквалайзер драйв мн рядко след седмица и процесор

behringer bch 100/bod100 bass chorus/drive

boss ge-7 b bass eq

korg ax35

aз главно ползвам ефект за слап техниката понеже много се зарибявам да свиря изпълненията на Bill Dickens,Flea и Victor Wooten

Отговорено

KORG DTR-1000 BL тунер

DBX 166 XL компресор

Ampeg SVT3 Pro

за сега перкам през 2 бокса 15'' Celestion PA Subwoofers и събирам кинти ей за това

Ampeg SVT-4100HLF

друго за сега не ми трябва ... eдин AKG D112, една wireless системка, както и евентуално BBE бих си взел ама това в далчно бъдеще

Отговорено

Аз много се кефя като ми се изтощи батерията на баса и почне да вади дистър :П хахаха шега смятам си зема някво процесорче и когато ампег-а ми е готов от ремонт да жула яко :П

Отговорено (Редактирано)

аз ползвам малко необичаен за бас ефект,и то даже и рядко го ползвам,по-често във къщи за да си усилвам повече китарката ,че нямам подусливател,а само стъпало.иначе ефекта е от старити,качествена работа,старите кромки сигурно ще го знаят-electric mistress - на фирмата electro-harmonix.якичък е!!! http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&am...tric%5FMistress това е. :blush: някой ако знае да каже дали да си струва ефекта за бас,аз му намирам приложения,ама има ли ,а!да!да питам!има ли програмки за китарни ефекти?някъкви имена?защото доста удобно би било в домашни условия да се бъзикам с разни ефекти.кажете!!! :bravo:

Редактирано от basis4eto
  • 1 year later...
Отговорено

аз имам SWR LA 60 малък е, но репетиция или по-фънки както свиря става,преди имах много голяма апаратура с активна глава и 2 по 200 вата,но ми е тежка и те така, пък и я продадох за да си купя fender jazz bass. иначе това лято съм решил да си взема ampeg