peshoy2k Публикувано Октомври 3, 2006 Публикувано Октомври 3, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/el%20relax.mp3 мда, вчера драснах второто релаксче към тия видеота, дето ви приказвах с мезотерапията, та понеже е правено за изключително кратко време и съм се попреуморил и съм пристрастен, etc.. та го пускам за коментар както и предното още не съм правил микс, искам първо да ги надраскам, после ще миксирам всичко. Та кажете успокояващо ли е, става ли за целта. Онова беше в по - бавно темпо, тука малко да не заспят един вид пред телевизорите съм вдигнал темпото Благодаря предварително за слушането, че е дългичко, ама те толко са горе-долу клиповете :think: Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Много е добре създава яка атмосфера Цитирай
fragile Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) музиката създава усещане за безтегловност /космически простори/... аз така и не разбрах точно, дали са ти казали, че искат релакс музика върху тези клипчета или ти си решил че музиката трябва да е релакс... защото определено се заспива на тази музичка в смисъл че гледаш гледаш и по едно време вече не знаеш дали сънуваш и дали това което гледаш не се случва точно с теб самия... това на майтап парчето е готцко... еваларка P.S. мисля че можеш да направиш албум с такава музика... само незнам пазара в БГ дали се търсиэ подобна музика... май трябва в чужбината... ама важното е ако имаш желание да направиш музиката която ти идва без значение някакъв си там пазар... успех Редактирано Октомври 3, 2006 от fragile Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 не искат рок и метал, искат нещо леко и ефирно, искат релакс Цитирай
miro2bg Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Евала, страшно е! Само на комп ли е правено? Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 много се радвам, мда засега няма живи инструменти, но ако намеря време смятам да вкарам нещо Цитирай
Recommended Posts