Boris Публикувано Октомври 2, 2006 Публикувано Октомври 2, 2006 Това е мястото от където може да чуете някои мои песни: http://www.bg-sonic.com/members.php?id=60 Бих ви препоръчал: Mistake, Alone, Две звезди, Anna, Thief's Lullaby, Icy Fairy Tale. Другите също не са лоши, но са по-стари като записи. Очаквам мнения! Благодаря! P.S. Вие също може да качвате ваши произведения на този сайт и така да ги популяризирате. Късмет! Цитирай
BuGZ Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Много хубава музика, поздрави! ПС: Тоя сайт е доста полезен. :-) Цитирай
miro2bg Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Много хубава музика! Ставам ти фен Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) И аз бих си пуснал някои от нещата, отново Редактирано Октомври 2, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
jabatajabata Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 КРИТИКА И БРАВО - по равно Ще опитам конструктивно критикуване какво ще стане - не знам аранжиментите на Румен Бояджиев когато не са за ФСБ са около и под средното ниво. Останалото е плод на М Н О Г О труд и го оценявам по достойнство. браво! Сайта на пръв поглед не ми хареса. Хубаво е че има описани през кои години се случва всичко защото си мислих че са от най-късно 1990. От днешна гледна точка всички парчета са меко казано архаични. Ако са правени за удоволствие - ЕВАЛА. Ако са за продажба - ЖАЛКО. Естрадата лъха отвсякъде - (не съм против естрадата но са споменати стилове като NEW AGE и Easy Listening, Mood Music като от диск за лиценз фрее мюзик, а в такива дискове няма "естрада" и през годините ако вземете различни колекции ще видите как се променя стила към днешна дата.) Успехи занапред. Важно да поработите върху избор на бленди и т.н. Много фабричните звуци/настройки (или поне така звучат в цялостното произведение). Хармонията - ОК, но и тя с архивен привкус. Излезте от 90те и влезте в 2007. Отново БРАВО за цялостния труд. Имате сериозен ресурс не се подлъгвайте по "светилата" за да имитирате различни техни неща - можете го. Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Като цяло много ми допада музиката ти.Избора на цигулка и флейта е много добър(по мое мнение и вкус), но и колегата ®jabatajabata е прав за нещо - можете да вкарате свежестта на 2007 за в бъдеще...тези нека си останат така(все пак това е част от вашето миналото). Айде поздрави и само напред пък нека да са си с комерсиална цел... Цитирай
Boris Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Ei, Blagodaria vi na vsi4ki, kakto za pohvalite, taka i za konstruktivnite kritiki. A vtiah razbira se ima mnogo istina. $ast ot taia istina sam ia osaznal ot tosta vreme i poradi tazi pri4ina rabotia v druga nasoka. Blagodaria vi! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) Аз съм си фен още от Банг Но да потвърдя фенството си и тук! jFog стари трашъре Anna e много добро мдам. Kaто че ли най-много ми харесва. п.с. Борис, пиши на кирилица, защото: "Пишете на кирилица! Използването на кирилица при писане тук е задължително. Ако нямате инсталиран необходимия софтуер, използвайте вградения кирилизатор на форума. (за повече информация тук)" Редактирано Октомври 3, 2006 от synchu Цитирай
Boris Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Благодаря, че ме подсети. Понякога съм доста разсеян и забравям да превключа на кирилица. А благодаря и за хубавите думи относно музиката ми! Цитирай
Recommended Posts