Tehanox Публикувано Януари 17, 2014 Share Публикувано Януари 17, 2014 Здравейте! От няколко години се опитвам да композирам творби с дълбочина, тъй като не успях да постигна добри резултати в същото начинание чрез електроника - се пренасочих към сампли на класически инструменти - със смесени резултати... Този път беше поредния - композирах това за струнната секция, но самплите разваляха всяко чувство след себе си... И все още не съм аранжирал нещата много, че да е добре за пиано, но главната идея е тази която ще чуете. Тръгнах без гама - исках да се освободя и правих нещата по слух, някои неща са атонални, някои.. не. Опитвам се да изразя определени чувства, по точно когато те се появят да им дам шанс да заживеят - нещо което ми беше много трудно с електроника. Очаквам да чуя критика, мнения! Каквото имате - ще съм благодарен. Мнение от някой пианист, хора изобщо музиканти (надявам се има такива тук) ще е ценно - откъснат съм от по-професионален поглед над нещата(в друга сфера на изкуствата съм), и не зная какво правя и става ли нещо и има ли това което става стойност!? https://soundcloud.com/liubomir-ikonomov/composition-for-piano 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old Times Отговорено Януари 17, 2014 Share Отговорено Януари 17, 2014 Зависи какви vst ползваш. Пробвай Native Instruments. В средата имаш едни по-бързи пасажи, които звучат като свирени от робот. Ако си ги писал като midi или с ноти, а компютъра ги свири, трябва да пипнеш малко velocity-то, да не е абсолютно еднакво във всички тонове. Композицията е интересна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 17, 2014 Share Отговорено Януари 17, 2014 Питаш ни дали има стойност в твоята музика? За кого? Нима ти сам не вярваш в себе си? Композицията е интересна за мен! Продължавай да твориш и не се поддавай на отрицателни реакции. Радвам се, че си разбрал "пороците" на електрониката. Най-добре ще бъде ако се обучаваш сериозно да свириш на пиано. Това е твоят инструмент според мен! П.П.Всъщност на какво и колко умееш да свириш? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tehanox Отговорено Януари 18, 2014 Автор Share Отговорено Януари 18, 2014 Здравейте! Не умея да свиря на нищо акустично Именно заради това се насочох към електронна музика пъвоначално.. Това май е и причината да не съм уверен.. А да започна обучение тепърва - не зная кога ще догоня идеите в главата си?.. За това и искам да чуя мнение на професионален музикант Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Ползвай ривърб, компресия, eq Помагат на слушателя да приеме настроението Велоситито задължително го оправи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts