Hillbilly Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Не знам какво точно свириш,но при яка атака на дясната,пък и на лявата,ако рода е натегнат да е грифа почти на конец прав винаги ще бръжди някъде, При мен проблема е,че ако си дрънча тихичко,особено като се прибере зверо(женъта) си е ок всичко,ама ако записвам нещо или някакво живо свирене атаката е страшна,то някъде четох из разни чужди форуми,че Самбора записва с 9-ки в спокойна обстановка,но по концерти 10 или 11,от самия адреналин свириш с повече енергия. 1 Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 То и аз не знам точно какво свиря, нещу средно между траш и олд скул метъл. Това за атаката си прав, всичко зависи от енергията, която се влага в удара, а тя зависи от емоционалното състояние. Цитирай
ZLE Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 (Редактирано) Ами стандартната минимална височина повечето производители я дават 1.5мм за първа струна и 2.0мм за шеста струна на 24(22) праг. По-тънките комплекти струни ще браждат повече от по-дебелите.Аз мисля,че няма проблем,ако бражденето не се чува през ампа. Интересно при Hillbilly,че си е вдигнал повече по-високите струни. Редактирано Януари 24, 2014 от ZLE Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 Не съм ги вдигнал повече от мм и нещо,просто дрънча с вибрато и бендове непрекъснато и като трябва да опънеш втора жица до пета е добре да не ти утрепа тона радиуса на грифа. Цитирай
Recommended Posts