LOE Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 (Редактирано) edgecrusher: не ще направиш грешка, за тия монитори не съм чувал лоша дума но все пак мисля че трябва да отидеш и да слушаш с ушите си, и да вземеш това което ти хареса, не да се водиш по спецификации Редактирано Септември 30, 2006 от LOE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 (Редактирано) @stratocaster: Официалния дистрибутор на Ауралекс за Източна Европа е фирма Булкомп има ги в София и Пловдив http://www.bulcomp.com успех ^ :read: :hello: Редактирано Октомври 1, 2006 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2006 (Редактирано) 299 euro, 399 euro, 499 euro...... :green: :green: :green: :green: :green: :green: :green: ще си взема вата :green: Редактирано Октомври 1, 2006 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Йо - също върши работа, но Ауралекс си носят славата неслучайно Да ги имаш предвид за по-нататък де Освен това не е задължително да инвестираш в комплект цял. Купува се и на отделни панели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 В тази връзка много искам мопад на ауралекс, но всеки път като звънна и се оказва че тъкмо са свършили Или докарват малко или разни съфорумци ми ги отмъкват под носа В тази връзка почвам да се замислям за стойки за мониторите и се чудя дали ще е по-добре (сега са върху бюрото ми, което е доста широко - 1,6м и доста сериозно резонира). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 но всеки път като звънна и се оказва че тъкмо са свършили Има и некоректни търговци, които винаги така казват Може да не са получавали от 5 месеца дадена стока, но все чакат в сряда или в петък и като отидеш все е свършила преди теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 ^съгласен в общия случай. Булкомп не са такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2006 проблема е, че съм от Поморие и нямам възможност да транзпортирам такива плоскости.....виж ако се продават някъде в Бургас може.....ама по-далеч не става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Ще ти ги изпратят по някой автобус, нямаш грижи. Аз така (заедно с един авер от Булкомп) ги посрещнах с автобус от Димитровград, където бяха на склад по разни причини. Ам' не знам де. Както си прецениш. Файда има, обаче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 2, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 2, 2006 аз питах в другата тема - ама и тук да сиизлея притесненията..... реших, че мога да мина и с пана от вата. туртоали из нета колкото искаш - ама някои неща не ми стават ясни 1. дебелина на слоя от вата - 2 листа от 5 сантиметра стигат ли? 2. трябва ли да има разстояние от паното до стената? бобалан не посъветва да оставя 10 сантиметра... и все пак? 3. задната стена на паното трябва ли да е от шпертплат? или гола вата? 4. размера на паното какъв да е? стената, на която смятам да ги слагам е 2,5 х 3 метра - 2 пана с размер 1 х 1,20 ще свършат ли работа? и на отсрещната пак 2 със същите размери? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Октомври 5, 2006 Share Отговорено Октомври 5, 2006 Има една фирма ди-трейд - тя е за строителни материали. Склада им се намираше някъде в дружба. Веднъж ходих там и бях доста изненадан от богатия им асортимент от звукопоглъщащи материали - има всякакви цветове и форми - пирамидки,бабунки и т.н. Дори има таблица коя изолация кои честоти подтиска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2006 ем сигурно цените не се пипат там аз си направих 4 пана - 1 х 1.20 с 2 слоя дебела вата. има огромен ефект - сега като плясна с ръце в стаята няма никакво ехо - за разлика от преди обаче е голяма хагамония - не се захващайте без да знаете какво правите - тродно е и то много и все пак ако някой има желание да прави - с радост бих му помогнал - човек се учи с практика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mozart Отговорено Октомври 6, 2006 Share Отговорено Октомври 6, 2006 Има една фирма ди-трейд - тя е за строителни материали. Склада им се намираше някъде в дружба. Веднъж ходих там и бях доста изненадан от богатия им асортимент от звукопоглъщащи материали - има всякакви цветове и форми - пирамидки,бабунки и т.н. Дори има таблица коя изолация кои честоти подтиска Казвай веднага къде са точно ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Октомври 7, 2006 Share Отговорено Октомври 7, 2006 не знам точно къде бяха, че ходих с един приятел преди няколко месеца, но това намерих в нета Град: София 1592 Адрес: жк Дружба 1, ул. Проф. Цветан Лазаров 41(срещу бензиностанцията) тел./факс 973 15 65, 978 93 30, 973 46 02 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 7, 2006 Share Отговорено Октомври 7, 2006 Само да кажа, че с такива експериментчета с лилавия монитор, може да останеш без такъв... пази си техниката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts