vsavakov Публикувано Септември 29, 2006 Публикувано Септември 29, 2006 (Редактирано) Кажете мнение pls дали си стува парчето http://media.putfile.com/Irony-Last-Smile-2 Редактирано Септември 29, 2006 от vsavakov Цитирай
vsavakov Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 Кажете мнение pls дали си стува парчето http://media.putfile.com/Irony-Last-Smile-2 БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ Цитирай
fragile Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 (Редактирано) парчето е яко... ако го направите по етно ще се изкефя повече /лично мнение/... и сега парчето кефи, но си го представих доста по разчупено с джазец, етнически моменти, синт, и пак с китарка, но по ненатрапваща се по отнесено... от първо слушане ми направи много добро впечатление вокалистката... еваларка... а първата соло китарата влезе първоначално като гайда което много ме изкефи... ако има повече моменти където да се имитира гайда или да има истинска ще е яко... на второ слушане парчето ми хареса и така както си е... успех Редактирано Септември 29, 2006 от fragile Цитирай
vsavakov Отговорено Септември 30, 2006 Автор Отговорено Септември 30, 2006 (Редактирано) Редактирано Септември 30, 2006 от vsavakov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Все пак да питам - на вокалистката няма ли прилично количество автотунинг. И може ли все пак да прави вибрато? Цитирай
vsavakov Отговорено Октомври 1, 2006 Автор Отговорено Октомври 1, 2006 Все пак да питам - на вокалистката няма ли прилично количество автотунинг. И може ли все пак да прави вибрато? Там е работата ,че прави много вибрато и се наложи да и направим АВТОТУНИНГ Цитирай
Soulseeker Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 По принцип не беше замислено китарата в първото соло да звучи като гайда, просто пръстовката е ориенталска и затова се предава това звучене. Етно мотивите са нещо много красиво но според мен едва ли щяха да са на място в това парче. Песента е разчупена и многопластова - нещо което рядко се чува в БГ банда, а да не забравяме и факта, че може би и няма БГ банда с такъв стил. :guitar: Цитирай
Flaw Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 песента е адски хубава ако можете да ми дадете някакъв сайт от кадето да си я сваля ще съм ви адски благодарен найстина парчето е адски хубаво, китарите са си на място, барабаните, баса и вокалната линия много добре! браво Цитирай
Soulseeker Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Хей FLAW дай някакъв мейл и ще ти пратя парчето ако още не си го намерил Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 chalga_sucks@abv.bg и аз искам парчето PLS Цитирай
Soulseeker Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 На този сайт можете да намерите парчето WWW.MYSPACE.ORG/IRONYBG Цитирай
Recommended Posts