jjjjjhhhhh Публикувано Септември 27, 2006 Публикувано Септември 27, 2006 Някой би ли написал акордите към песента? Цитирай
vlex Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Ако ми дадеш линк към песента (на ПМ (разпространението на warez в тоя форум е НАПЪЛНО забранено )) ще видя какво мога да направя по въпроса Ае со здраве! Цитирай
jjjjjhhhhh Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Ако ми дадеш линк към песента (на ПМ (разпространението на warez в тоя форум е НАПЪЛНО забранено )) ще видя какво мога да направя по въпроса Ае со здраве! заповядай...: Редактирано Септември 28, 2006 от Mephistofel Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Да,ама не. Подобни линкове само на ЛС! Цитирай
synchu Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Ходи си купи албума (ако може да се намери)... Пичовете от Джендема бяха тъй добри да си напишат акордите към парчетата ако се не лъжа Цитирай
vlex Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 (Редактирано) Ем тя песента е супер лесна, тъй че не ми е проблем и да я табна. Ако довечера ми остане време ще запиша и каквото извадих днес към 2:30 и ще я доизвадя цялата Хмм... тая песен "Разговор с дядо" ми напомня малко на една на The Doors Редактирано Септември 28, 2006 от vlex Цитирай
vlex Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 (Редактирано) Пич не съм я извадил цялата, а само до електрическите китари, НО то натам продължават да се повтарят същите акорди! Значи в общи линии имаш Аm, D, C, E и G. Скапа ми се гитар прото иначе щях да ти го табна в gp5 формат... А да щях да забравя че имаш на ре акорда един хамър он и после пул оф с кутрето на сол тона (трета позиция)... Дано си разбрал и т.н. и т.н. Надявам се да съм помогнал поне малко... Скоро ако ми остане време ще я табна и ще я прибавим към таб архива Ае успех! Редактирано Септември 28, 2006 от vlex Цитирай
Recommended Posts