Emilio Публикувано Септември 26, 2006 Публикувано Септември 26, 2006 Ще помоля някой ако може да ми обясни малко повечко за това чудо щото аз не ги разбирам много,много.И ако не е проблем да ми кажете каква цена е често нов и какви екстри предлага. Цитирай
dorchester Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Здравей, гледам, че никой не се включи с директен отговор. Не знам дали ще ти помогна но: Ето напр. за миналата година линк А чичко Гугъл разправя, че на старо се среща (извън БГ) и за 69 GBP или 80 USD (100 USD с включена в цената стойка и калъф). Поздрави Цитирай
Emilio Отговорено Септември 27, 2006 Автор Отговорено Септември 27, 2006 Щото нали ти казвам,че много не сам на ясно до доли бива или да не я пазара,щото мисля да я взема,та затова ви питам. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 имал съм такъв - играчка за деца е Цитирай
Emilio Отговорено Септември 28, 2006 Автор Отговорено Септември 28, 2006 Щото ми го предлагат за 200$ та дали е изгодно или ше се прекарам. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 ми компромис откъм звук и откъм клавиатура, моя го продадох за къде 200 уева и адаптера още 20-тина щото върви без. няма модулация и бенд, има динамика. За какво ще го ползваш Цитирай
Emilio Отговорено Септември 28, 2006 Автор Отговорено Септември 28, 2006 Ами аз имам акордеон та мисля да си взема и таквоз нещо,не че ще го ползвам професионално.Просто ме кефи едно клавирче да имам.Ама май подразбрах,че и нямал кои знае какви екстри и ефекти. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 ми имаше някво DSP вътре, което ти позволява да си правиш различни бленди, имаш фленджър, корус, абе има ефекти, но качеството не е особено добро Цитирай
yamaha Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Абе слаба работа е...както казваш абсолютно "детска играчка"...ама за толкова пари хем стилове, хем саунд....някак не върви...разбираемо е... Цитирай
Emilio Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 А добре тогава какво може да се предложи за около 150 лева.Втора употреба щото,ясно,че тоя не го бива. Цитирай
Recommended Posts