Jump to content
Българският форум за музиканти

Някой знае ли сайт за онлайн...


Telerig

Recommended Posts

Колеги, трябва ми сайт от който да си поръчам този интеграл на фирмата АКМ - АК 4528 VF или поне ориентировъчно да разбера цената му...това е единият от конверторите на саундкартата ми, която е М-аудио (4 вх/ 4изх) и единият вход записва с дигитален шум. Проблемът не е софтуерен и мисля да сменя шибаният интеграл. :D Въпросът ми е колко ще ми излезе.:) Много моля някой от по запознатите колеги с електроника да помогне....благодаря предварително! :hello: Аз потърсих доста време с гугъл, но така и не можах да намеря сайт с цени, а само информация и описание на интеграла... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано от никъде не намерих място от където могат да се купят нови такива чипове. Дори и в дигикей и моусер ги нямаше тези чипове. С български фирми от сега ще ти кажа: не се занимавай да ти поръчват този чип. Някои от тях ще ти кажат дай да го запишем. Ще ти се обадим, и никой няма да те потърси.

Според мен единственият начин е да се обърнеш към самата фирма и тях да ги питаш как и от къде могат да ти пратят тоя чип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси Ники! Трябваше първо това да направя май... не се сетих обаче и потърсих представителя на М-аудио за БГ Сашо Марков, който им писа имейл и ще видим какво ще отговорят...както всеки българин обаче ми намирисва на набутвация, но ще видим... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.