Telerig Публикувано Септември 26, 2006 Share Публикувано Септември 26, 2006 Колеги, трябва ми сайт от който да си поръчам този интеграл на фирмата АКМ - АК 4528 VF или поне ориентировъчно да разбера цената му...това е единият от конверторите на саундкартата ми, която е М-аудио (4 вх/ 4изх) и единият вход записва с дигитален шум. Проблемът не е софтуерен и мисля да сменя шибаният интеграл. Въпросът ми е колко ще ми излезе. Много моля някой от по запознатите колеги с електроника да помогне....благодаря предварително! :hello: Аз потърсих доста време с гугъл, но така и не можах да намеря сайт с цени, а само информация и описание на интеграла... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 пpобвай в eshop.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 26, 2006 Автор Share Отговорено Септември 26, 2006 готин сайт...обаче го няма там това чудо.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 И аз мога да дам, но не знам какви са точно и дали работят ОК: http://www.tpetrov.com/ http://etronicsbg.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 26, 2006 Автор Share Отговорено Септември 26, 2006 Благодаря за инфото. Тук може да се попита за директен внос ще се свържа с двете фирми. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 Честно казано от никъде не намерих място от където могат да се купят нови такива чипове. Дори и в дигикей и моусер ги нямаше тези чипове. С български фирми от сега ще ти кажа: не се занимавай да ти поръчват този чип. Някои от тях ще ти кажат дай да го запишем. Ще ти се обадим, и никой няма да те потърси. Според мен единственият начин е да се обърнеш към самата фирма и тях да ги питаш как и от къде могат да ти пратят тоя чип. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 27, 2006 Автор Share Отговорено Септември 27, 2006 Мерси Ники! Трябваше първо това да направя май... не се сетих обаче и потърсих представителя на М-аудио за БГ Сашо Марков, който им писа имейл и ще видим какво ще отговорят...както всеки българин обаче ми намирисва на набутвация, но ще видим... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts