Nikifena Отговорено Октомври 23, 2004 Отговорено Октомври 23, 2004 Dm от white dove на scorpions на бас не помня, беше отдавна, но май breaking the law или няква металика Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 в последно време удрям каквото ми падне само там да се чува нещо.... Цитирай
metalmaniak Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Mi az zabivam nqkolko arpeja,sekvenciika po la major na skorost 120 udara v minuta i nakraq za kef Far beyond the sun na Yngwie Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Стига с тоя Ингви бе пусни си едно негово парче от 1вия албум и едно от последния да откриваш разлика? Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Стига с тоя Ингви бепусни си едно негово парче от 1вия албум и едно от последния да откриваш разлика? Ако питаш мен,аз ще кажа:ДА! Защото първия албум е брилянтен!И следващите един-два може би... Но лично за мен Ингуи никога не е бил инспирация и няма и да бъде. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 edgecrusher , донякъде съм съгласен с теб за 1вия албум има още един, който аз лично го броя към сполучливите - с филхармонията от Прага интересен е поне ама се сещам за 2 забавни неща (това е топика все пак ) : 1во - опита му да събере кавъри. аууу леле! такава гавра с Child In Time на Deep Purple...лично аз бих го утрепал на тяхно място, много е зле! 2ро - G3 с него; пълна трагедия! Сатриани и Вай се размазаха, а тоя... не ми е от любимите спирам с off-topic Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Ем...Баналното(а може би не?)-Е мажор-минор,следва малък "пип",А минор,ако се налага пак правим "пип",D минор-мажор,G мажор.Ако и след това не ми хареса как звучи се хвърлям през терасата... Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 9, 2004 Автор Отговорено Ноември 9, 2004 Нещо стана,та се написа едно нещо не където му е мястото...Толкова можах да го изтрия... Какво по-точно? Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Оправихме се!!!Малко съм с температура-позамаяла съм се... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 спокойно Снежанке! не друсай толкова много и ще ти мине!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 само 6-та и 1 - ва един път за проверка ....от там квото падне Цитирай
Recommended Posts