Коморин Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 (Редактирано) Абе братовчед ми свири една много готина песничка, но не мога да се свържа с него та да го питам как се казва. Ето линк към рекордната част от мелодийката, ако някой може да ми казже как се казва песента...Мерси https://soundcloud.com/komorin-1/just-nothing-d Дано не е някоя известна, че да потъна в земята от срам, че не я знам . Редактирано Декември 14, 2013 от Коморин Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 14, 2013 Отговорено Декември 14, 2013 Black Sabbath - Iron ManЗасрами се, момичето ми, песента, създала хеви метъла! 1 Цитирай
Коморин Отговорено Декември 14, 2013 Автор Отговорено Декември 14, 2013 Знаех си, че ще е нещо известно Сори, но слушах метъл преди много време, Black Sabbath не ги слушам особено. И не си падам по хеви метъл. По-скоро рок, хард рок, блус и т.н. Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 14, 2013 Отговорено Декември 14, 2013 Явно си падаш, ама подсъзнателно Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 14, 2013 Отговорено Декември 14, 2013 (Редактирано) и яз съм със същата конфигурация кат бат Йоми -Гибсън СГ и Лейни и не слушам метъл,ма такава емблематична песен да не познаваш.., по скоро си удари тимберицата у първио дувар и после си пусни "я съм само нежна жЕна" или "кукавице",па сръбското е по-добро от нашта чалга,ае по сериозно,Сабат са Класика,са ще ми хрумне да запиша кавър на параноята.. Без лоши чувства Редактирано Декември 14, 2013 от Hillbilly 3 Цитирай
a_panov Отговорено Декември 15, 2013 Отговорено Декември 15, 2013 Разпознаване на песен от Андроид телефон става с програмите: TrackID на Sony и Shazam Даваш им "Разпознай песента" и насочваш микрофончето на GSM-а към песента, тя трябва да свири отнякъде, става и вътрешно от телефона. И ако е по известна я разпознава. 1 Цитирай
sbondokov Отговорено Декември 15, 2013 Отговорено Декември 15, 2013 Дори и ей така, изсвирена леко фалшиво с уста? Съмнявам се. Поне при мен не става Цитирай
Recommended Posts