misho.d Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Снимки нямам трябва да отида на село да го изровя но ето описание; много тежък, дървен с червена кожа, една октава с кафяви клавиши три с бели, има едни големи цветни бупони отгоре, отваря се с голям капак отгоре като ковчег,гати сравнението но е така. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 ^ Вермона е, но има няколко модела - Matador 26, Matador TO 200, Matador EMP3 - ето тука ги има - Вермона Цитирай
misho.d Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Да точно един от тях е.С такъв съм започнал. Ех като гледам тези черно бели снимки и тези платки и тези лампови стапала, славни години бяха все им правихме ремон по време на свирене, имах МВ-3 и МОНО-25 и ехолана с една лента от магнетофон Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Аз съм горд собственик на Vermona Formation 3, свирил съм и с въпросния синтезатор, направи ми добро впечталение честно казано. Особено ако му оцветиш звука малко с ефекти ще стане съвсем като истинско Редактирано Февруари 23, 2008 от Stoyko Lisichkov Цитирай
dorchester Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Ей, ама ще ме накарате накрая да му изтупам праха и да го подхващам, значи. Редактирано Февруари 23, 2008 от dorchester Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 ^ Аз се чудя какво чакаш още.. След 30 години живот и здраве ще му изкараш много пари ако го продадеш Ама наистина синта за мен е напълно използваем. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 И аз имам един стар Crumar, който съм го оставил на дядо ми и човека го ползва за поставка на цветя... Иначе става за ташак да си свириш бас с него - все пак е аналогова/топла свирка Чакам деня, в който този синт ще е такава антика, че ще струва 1,000,002.50 лв. (2.50 лв. за нова поставка на дядо ми) Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 И аз съм свирил с Вермона. Даже с два модела. Единия е синтезатора от препратката, а другия е двуредов с друм??? Много леко се свиреше (на времето) с нея. Дръм композера можше да миксираш 23,4,...n броя стилове в един!!! 10 години по-късно Roland въведоха във VA7 функцията стил морфинг Цитирай
pianoman Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Ignis, напълно си прав явно тази машинка е повредена щом е кофти звука, спомням си в казармата сменяхме чип - на ел.пиано Вермона слагахме някакви щуротии, и изгорихме една интеграла... ужас и то взе само да хърка като пребито псе, та от роднини в ГДР - пратиха ни интегралата - и о, чудо, "вафлата" засвири пак - то беше радост... а и отървахме заплахата от карцер за повреда на армейско имущество... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 ^^ Калине, формациата ми има ритъм бокс ER9, който звучи като парен влак, тая седмица ще запиша някой друг семпъл да се посмеете Цитирай
kalinpetkov Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 ^^ Калине, формациата ми има ритъм бокс ER9, който звучи като парен влак, тая седмица ще запиша някой друг семпъл да се посмеете Де да знам, то че смешно, смешно! Ама голям кеф беше на времето!!! Малко носталгия ме обзема при тази мисъл. Цитирай
BrainX Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 С риск да ви разсмея до сълзи... ще питам: Имам си един харизан синтезатор Вермона. Много, много стар. Много, много запазен (всичко си му бачка). Еми, така и не можах да докарам звук, който на нещо да прилича. Не стига, че е монофоничен, ами на всичкото отгоре блендите му напомнят единствено на музиката от "Ну, погоди", когато се изобразява някой пиян или ударен по главата как залита. :think: Питам (конкретно) дали някой не може да ми даде някакъв акъл - поне да докарам една солова бленда. Аз пък искам да те питам дали би ми го продал тоя синтезатор? Пиши на ЛС! Цитирай
solo5 Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 '92 - '93 държахме залата за свирене в училище оттам ни свиха такъв клавир Вермона, както и 6 канален миксер също Вермона има голяма вероятност това да е същия клавир имах съмнения, кой може да го е свил, но нямах доказателства заради тази кражба затвориха залата... Цитирай
dorchester Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Аз пък искам да те питам дали би ми го продал тоя синтезатор?Пиши на ЛС! Отговарям в темата, а не на ЛС, защото още някой може да се "изкуши" да купува... Отговорът е НЕ, няма да го продам. В момента даже не го знам къде е Цитирай
dorchester Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Момчета, зърнах тема от друг колега продава синт Вермона Нали имаше интерес тук Цитирай
Recommended Posts