plamenemu Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Здравейте! Казвам се Пламен Господинов. Занимавам се с музика за филми, реклами и други. Ще споделя с вас едно клипче и една реклама. Музиката е моя-авторска, както и звуковите ефекти. С рекламата малко експериментирах, като записах музика, тип - трейлър. Дано да се е получило! -реклама. -клипче. За контакти с мен: Пламен Георгиев Господинов- гр. София, e-mail: plamengospodinov@abv.bg, телефон-0898407679, Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000685618044 Благодаря за отделеното време! 1 Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 30, 2013 Отговорено Ноември 30, 2013 Определено ми хареса, макар да не мога да дам смислен коментар, защото не разбирам от тоя тип изкуство). Личи си, че имаш талант, използвай го! Втората част на втория клип в музикално отношение не ми допадна особено (звучи ми на моменти пренадъхано и старомодно ако мога така да се изразя чисто потребителски), но моето мнение в никакъв случай не е меродавно. Успехи ! Цитирай
cinata Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Страхотно съчетание между настроението създадено от филмчето и музиката ! Браво ! Цитирай
loord Отговорено Януари 11, 2018 Отговорено Януари 11, 2018 Много добре направено и подбор,и звук. Цитирай
Recommended Posts