flipsy Публикувано Септември 23, 2006 Публикувано Септември 23, 2006 снимкаМного ми е интересно как работи това нещо и дали е качествено.За пъри път виждам такова нещо ПС . Може малко да ми е досадна темата или да беше за говорилня но.. се извинявам предварително Цитирай
TheRipper Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 на мен ми прилича на ел. акустична китара...виждал съм подобни , но нз може и да не съм прав :killyou: Цитирай
fluti Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Ами на всяко прагче има бутони вместо струни, а там, където се удря с перцето са някакви пластини. Според мен си е детска играчка и не може да се сравни със свирене на истинска китара... Т.е. ако наистина искаш да свириш на китара, съвсем не е това варианта Имаше ги в Техномаркет или Технополис, ако толкова ти е любопитно може да видиш там (ако още ги има). Редактирано Септември 23, 2006 от fluti Цитирай
flipsy Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 Може и да е детска играчка ма много скъпо ве То тва е играчките за няколко години на детото ти Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) миди синтезатор струните не се настройват а са хлабави - имат датчик на всяка, който детектва кога свириш на нея, а "прагчетата" са бутони, които задават, тона който ще свири. Не съм свирил с такава играчка но ми изглежда като тотална измишльотина едит: изпревариха ме Редактирано Септември 23, 2006 от Overdrive Цитирай
flipsy Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 Забавна работа Ако си имаш в излишък можеш да си поиграеш и да видиш на какво е способна тази китара.То много кофти кат е с бутони!Изкривяването на звука и диста как ли са Направо кат ида към софия ще мина в някой магазин да разгледам кво е Цитирай
fluti Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Ами скъпо е, ама кво да прайш освен да не си го купуваш Дават го като "самоучител". Единственото нормално приложение, което ми идва наум е вместо МИДИ клавиатура за компа. Цитирай
vlai4o Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 това е миди учебна китара , вместо стуни по грифа има бутони (светещи) които които показват къде да натиснеш за да хванеш акорда които си избрал от менюто а на дясната ръка си има струни - с две думи напълно непотребна вехтория която едва ли ще влезе в употреба на някой... това си е мое мнение. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 ами де да знам за дист... сигурно не е предвидено да се ползва за такива неща. Може да се сложи дист на аудио аутпута(ако има де-май няма), но 100% ще стане мазало... Цитирай
Tannen Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Това нещо е Ямаха. Учебен инструмент- целта му е да свикнеш с китарата. Странно е наистина, не съм го пробвал още само съм чел малко за него. Но според мен толкова пари не си заслужават да се дадат. Защото не можеш да излезеш да сеириш някъде с него... Цитирай
drizzt Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 да ямаха е и съм я виждал в технополис да се продава.. някъде 5-600 лв беше май et q Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Хехе Това нещо го имам. Това е МИДИ китара. Взех я със специална цел, но не ми свърши работа точно ... Има 20 различни бленди в нея - пиано, китари, бас китари, синт басове и прочие Свириш си като на обикновена китара, а когато натискаш бутоните по позициите - те светват. Освен това има барабанки в нея и пълно функционален МИДИ саунд модул. Можеш да ъплоадваш МИДИ файлове в нея и да ги прослушваш или заучаваш, понеже докато свири - светват съответните бутони по грифа Много забавна играчка!! Между другото я продавам. Не е излизала от нас. Нова я взех за 450 лв ако не се лъжа. Дай ми 300 и е твоя Чисто нова е! Наздраве!! Редактирано Септември 23, 2006 от visiondann Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 ... не можеш да излезеш да сеириш някъде с него ... Нищо подобно ... Свирил съм с нея лайв в хотел на Златни пясъци. Тогава свирехме с @Паскалеро две акустични китари, а понякога хващах миди китарата и свирех с пиано саунд. Само малко по по-друг начин трябва да се свирят обръщенията за да звучат логично. Бих казал даже, че е много забавно! Между другото има различни пластини по тялото на китарата (отзад по дължината на целия гриф и на бриджа), които действат като сензори за това дали пицикато искаш да свириш или не и още някои такива екстри. Много гот са я измислили японците. Цитирай
shadow Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Според мен е пълна измишльотина :killyou: Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Изкривяването на звука и диста как ли са По-скоро се запитай как се правят бендове... visiondann, възможно ли е да покажеш запис, правен с този инструмент? Много ми е любопитно как звучи. Цитирай
Recommended Posts