gurmanow Публикувано Ноември 25, 2013 Публикувано Ноември 25, 2013 Здравейте...значи имам следното "питане"...първо да кажа,че като бях 3ти клас баща ми ми подари китара за коледа и за няколко години без да ходя на уроци никъде..единствено в интернет се научих да свиря доста добре...с пеенето същото стана...таа да си дойдем на думата..искам да се науча да свиря на пиано,но понеже ако си купя пияно няма да го побера в стаята си реших да купя синтезатор...целта ми не е да ставам виртуоз..искам да мога да си свиря песнички докато пея...наясно съм,че за 1 седмица няма да стане..просто понеже никога не съм свирил на пиано си нямам никакво понятие...възможно ли е без да ходя на уроци да постигна това,което искам ? естествено със много упражнения и търпение...мисля,че след като на китара така се научих няма да е проблем и със синтезатора..Също така се колебая между 2 синтезатора...от Технополис.. едини Casio Ctk-1100k7 ,а другият е Yamaha Ypt-210 (на ямахата пише,че е + адаптер)..разликата им е 20 лв като ямахата е по-скъп..Та бих се радвал да получа отговор...мерси предварително Цитирай
Mike_MnD Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 В този ценови диапазон каквото и да вземеш важното е да работи. Аз съм за yamaha като марка. В интернет има уроци видеа и какво ли още не за няколко живота, желание, цели и време са нещата които трябва да имаш и тогава всичко се постига. Купувай и свири, защото такива неща носят истинско и неподправено щастие и радост! Цитирай
НиколайGK Отговорено Ноември 28, 2013 Отговорено Ноември 28, 2013 Потърси и MIDI клавиатури за тия пари Цитирай
gurmanow Отговорено Ноември 29, 2013 Автор Отговорено Ноември 29, 2013 Много благодаря за мненията и съветите...ся на 6ти имам имен ден и мисля да си направя един подарък.. Цитирай
Recommended Posts