brysnaria Отговорено Октомври 21, 2006 Автор Отговорено Октомври 21, 2006 Включил си грешната петица от кабела или ползваш неправилния миди порт в програмата си. OUT на инструмента трябва да влиза в IN на кабела ми то на картата е само 1 порт, няма отделно ин/аут... Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 21, 2006 Автор Отговорено Октомври 21, 2006 как да настроя гейм порта да приема ?? Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Кабелът ти би трябвало да представлява две петици от едната страна и гейм конектор от другата. Двете петици обикновено са надписани - IN и OUT. Трябва да вкараш IN на кабела в OUT на инструмента. Това е най-често срещаното объркване. Може да трябва да активираш гейм порта от БИОС на дъното, не съм сигурен. Ако пък ползваш гейм порта на Creative Audiy, избираш Creative UART 1 или 2 от списъка с въжможните МИДИ входове в софтуера, който ползваш. Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 21, 2006 Автор Отговорено Октомври 21, 2006 Кабелът ти би трябвало да представлява две петици от едната страна и гейм конектор от другата. Двете петици обикновено са надписани - IN и OUT. Трябва да вкараш IN на кабела в OUT на инструмента. Това е най-често срещаното объркване. Може да трябва да активираш гейм порта от БИОС на дъното, не съм сигурен. Ако пък ползваш гейм порта на Creative Audiy, избираш Creative UART 1 или 2 от списъка с въжможните МИДИ входове в софтуера, който ползваш. Ами кабела е правилно сложен, проблема е че гейм, порта не е на аудиджи 2-то (щото там няма гейм порт), а на 2-рата ми карта (с-медиа), Пробвах всякакви настройки ама не става.... май ше трябва да си зема миди-усб Цитирай
IvanDTr Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Провери в BIOS-а да ли е активен геймпорта, има ли MIDI port активен там и ако не, то го активирай. Може да получиш конфликт с другата карта. Цитирай
Roevers Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Доколкото знам, midi - порта на звуковата карта те е просто гейм порт , а комбиниран - не си спомням вече, но мисля че различните пинове ... и т.н, защото нали на самия midi кабел има още един куплунг, за да си включиш и джойстика. Цитирай
Recommended Posts