Slacoth Публикувано Ноември 20, 2013 Публикувано Ноември 20, 2013 Попаднах на това съвсем случайно, като търсех нещо друго. Подробности ще прочетете на място и в цитата отдолу. Цъкваш снимката и си там. Рокаджийте не съм разглеждал, но метъл бандите познати ми от 90-те, за които си спомням, повечето ги има. Шапката с тия китари е доста кичозна, обаче е положен явно доста труд да се събира тази информация на едно място... Приятно разглеждане! Това е енциклопедия на Българската рок музика от зараждането и (средата на 60-те години) до днес. В самото начало сме. Но е по-добре да обсъждаме нещо започнато, отколкото поредното намерение. Не сме измислили българския рок, нито интернета, и искаме да подредим хрониката заедно със самите имена, които са съдържанието на тези Архиви. Стараем се да уточним фактите по вече създадените профили и ако има неточности, да ги поправим. След това, ще се захванем с попълненията и ще обогатяваме панелите. Мислим за превод на английски, за да станат Архивите достъпни за по-широк кръг от хора. Линк: 3 Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 21, 2013 Отговорено Ноември 21, 2013 ... и статуса на повечето е "неактивен". Цитирай
Steppenwolf Отговорено Ноември 23, 2013 Отговорено Ноември 23, 2013 И аз, търсейки, се бях препънал в страницата преди месеци, но не се сетих да я споделя тук. Достойна! Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 27, 2013 Автор Отговорено Ноември 27, 2013 Прави впечатление, че като цяло информацията за повечето банди е доста редуцирана, но ако не друго, то поне са се погрижили за подробно описание на дискографиите.Иначе хората приемат информация, дори апелират за помощ.Има оставен имейл. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Мисля,че в темата за рок-групи от 90-те има достатъчно информация и снимки за старите ъндърграунд групи..достатъчно е да се чете.. Цитирай
les_paul Отговорено Юни 6, 2015 Отговорено Юни 6, 2015 От няколко дни новия вариант на сайта е онлайн. Групите, включени в него са около 900 (на този етап). Подобрен е и дизайна. Ако някой може да помогне с информация, снимки и т. н. Има мейл и ФБ страница за връзка. Във ФБ страницата има албуми със снимки на банди, включени в сайта. http://www.bg-rock-archives.com/index.php 1 Цитирай
Recommended Posts