Parni_Valjak Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Представям поредното поръчково (CUSTOM) изделие на Soundman. REDD47 е легендарен микрофонен лампов предусилвател, отговор от EMI на Telefunken V72. С него са работили много известни изпълнители в Abbey Road, между които са и Beatles. За повече историческа информация може да се потърси в интернет. По-нататък, когато имам време, ще пиша за него в темата за историята на звукозаписа, или във VINTAGE темата. Както обикновенно, ще покажа външния вид и резултати от измервания, които ще покажат черно на бяло истината. Спирам с приказките. 13 Цитирай
jabs Отговорено Ноември 1, 2013 Отговорено Ноември 1, 2013 Щастливеца за когото е да почерпи виртуално и да е жив и здрав да му се радва .... 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 1, 2013 Автор Отговорено Ноември 1, 2013 Всеки, който е приятел с P.Valjak е щастлив... 7 Цитирай
blr Отговорено Ноември 5, 2013 Отговорено Ноември 5, 2013 Завиждам благородно на притежателя на това бижу, честито да му е и със здраве да го ползва! За създателя на изделието :godbless: . Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 Здравей, мога ли да попитам какво е STN ratio-то? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 8, 2014 Автор Отговорено Юни 8, 2014 (Редактирано) Последната фигура в поста дава достатъчна представа за S/N ratio. Само трябва да се анализира внимателно. Редактирано Юни 8, 2014 от Parni_Valjak 1 Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 8, 2014 Отговорено Юни 8, 2014 (Редактирано) На някои дава. Уви, на мен не. Хубаво де, ще го преживея. П.с. Да разглеждам fft графиката като ниво на шума на дадените честоти предполагам не е верният отговор... Редактирано Юни 8, 2014 от anomandrus 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 8, 2014 Автор Отговорено Юни 8, 2014 Добре, ще обясня. Нивото на основния сигнал е 0. Нивото на долната линия, без отделните честотни компоненти е нивото на шума. Този вариант на информация е по-точен от интегралния случай на общо измерване на отношението сигнал/шум, защото може да се види честотното разпределение на шума... Сега по-ясно ли е, или трябва да търся друг начин на обяснение? 3 Цитирай
VSTi Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 (Редактирано) Адмирации!!!! имам лееееека забележка от към индикатора и капачките на потенциометрите......, такова чудесно устройство изисква малко по-дизайнерски индикатор, задължително VU.....голям като REDD!!!!, като и ония големи врътки , където ги гледаме във VINTAGE раздела....... п.п. ....бих сравнил с няколко мои реплики на NEVE custom и NEUMANN custom .... обещавам да пусна семпли за независим контрол Редактирано Юни 9, 2014 от VSTi Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 9, 2014 Автор Отговорено Юни 9, 2014 Винаги може повече...Но гледам да не мъча клиентите, че и без това такива изделия са достатъчно скъпи. Доволен съм, когато с мои апаратурки се печелят музикални награди, както е станало тази година. N.B. В началния комплект няма много от нещата, които се виждат в моя вариант. Като индикатор, фантомно захранване, изходен атенюатор... Има и доста неща, които не се виждат ! За дизайн си има други хора, аз съм по електрониката ... 4 Цитирай
VSTi Отговорено Юни 9, 2014 Отговорено Юни 9, 2014 Слава! винаги търся макс ниво! ......(с изключение на дигиталното) Цитирай
anadem Отговорено Октомври 17, 2014 Отговорено Октомври 17, 2014 (Редактирано) Броени месеци след новината, че Chandler и Abbey Road Studios продължават и разширяват договора за сътрудничество помежду си вече има и "заводски" вариант по темата. Напълно логично на фона на завишения интерес и броя на копията, които се появяват напоследък, първи реални бройки в началото на 2015-а, ориентировъчна цена £1,749.00 без ДДС :-). http://chandlerlimited.com/redd-47-pre-amp/ Редактирано Октомври 17, 2014 от anadem 3 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 17, 2014 Автор Отговорено Октомври 17, 2014 Направо без пари ! Сега форумът ще се напълни с уникални апаратури и няма да си само ти Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 17, 2014 Автор Отговорено Октомври 17, 2014 Рекох да сметна колко български левчета в действителност излиза качеството. БЪЙййй! Само 4,278.19 лева! Сравнявайки тази стойност с факта, че всяка тема (с малки изключения) започва с нещо от вида "Имам 100 лева, какъв усилвател (китара, микрофон, звукова карта, монитори, и т.н.) да си взема", ме налегна голяма мъка и разочарование. Тази фирма ще фалира! Кой ще и купува скъпите тенекии! Тъй, ам чи как! 2 Цитирай
Recommended Posts