deadman_walking Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Хрумна ми една малко безумнна идея, да свържа два хъмбекъра към два пуш-пул волюм потенциометъра и един кил-суич тон потенциометър. За съжаление , след двудневно ровене в нета, не успях да намеря точно същата схема. Молбата ми е ако някой го е правил, да бутне едно рамо, щото китарата я използвам ежедневно и нямам възможност много да експериментирам. ,,Хардуера,, е следния: Китара :Epiphone explorer goth`58 с kill switch tone потенциометър , адаптери: Neck DiMarzio The Breed DP165, Bridge Bare Knuckle Aftermath . http://www.dimarzio.com/sites/default/files/diagrams/2h2ppvsplit1t_3w_all.pdf Нещо подобно би трябвало да е , но ... kill switch.... ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 1, 2013 Отговорено Ноември 1, 2013 Kill Switch-а е най-лесното в твоя случай. Просто трябва да замасиш изхода на китарата. И не бих казал, че има някакво значение каква ще е схемата на останалата част от суичове/жици/пикапи. Цитирай
deadman_walking Отговорено Ноември 1, 2013 Автор Отговорено Ноември 1, 2013 Значи действам смело. Днес тествах тези адаптери стандартно вързани , и ми хареса как звучат, но ми се щеше да поекспериментирам с пуш пул потенциометрите . Благодаря за бързия отговор. Цитирай
Recommended Posts