dragao Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 Здравейте искам да ви попитам за една китара и по специално за тези които разбират от гибсън и епифон ....... та на въпроса , попаднах на една китара (направи я купих за да бъда по точен) ... на главата си пише E предположих ,че е епифон а от зад на плочката пише Talent by GIBSON .... точно като тази на линка е http://www.musicbook.co.nz/Product/Item293.html и ми стана интересно каква е тази китара защото информация не намирам . Ако може някой по запознат да даде нещо относно китарата .... иначе звучи прекрасно точно гибсънски саунд ! Цитирай
SynV Отговорено Октомври 17, 2013 Отговорено Октомври 17, 2013 Ами не разбирам от Gibson не съм имал, но до колкото съм гледал китари на Gibson обикновено си пише цялата марка тоест "Epiphone" или "Gibson". Щом звука ти харесва това е най - важното. Успех и дано разбереш каква е китарата Цитирай
Svet Отговорено Октомври 17, 2013 Отговорено Октомври 17, 2013 Китарата обозначена с "E" е Epiphone, произведена в Китай, по лиценз на Gibson. Не знам дали сега все още са, но преди бяха наводнили източния пазар на Нова Зеландия и Австралия. Тук в Европа, до колкото знам, не са стигнали много копия.Иначе на линка който си дал, най-долу има интересен ред: " Comes with the original paper case and cable. "[/size]Оригинален кашон? Че как да я пратят иначе? Опакована в целOфан? Цитирай
dragao Отговорено Октомври 18, 2013 Автор Отговорено Октомври 18, 2013 Намерих мало инфо все пак това е Епифон Талент правят китари с малко по изчанчена визия ...като готик и тн... Не е от българия от Англия я взех но няма значение ! БЛАГОДАРЯ . Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 18, 2013 Отговорено Октомври 18, 2013 Уж постоянно вися в Epiphone и Gibson сайтовете ама такова животно не бях виждал. Дай снимки, че ми стана интересно :> Цитирай
dragao Отговорено Октомври 18, 2013 Автор Отговорено Октомври 18, 2013 еХАХАХАХА разгелдай този форум http://forum.gibson.com/index.php?/topic/38164-talent-guitars-by-epiphone/ тук хората коментират точно модела .... ето ти и от сайта my Gibson http://www.mylespaul.com/forums/epiphone-les-pauls/111577-talent-epiphone.html чуждестранни са .... ама кво да се прави тука няма информация ... в крайна сметка излезна ,че си е епифон просто правят рисувани модели и тн.... тоест не със стандартните цветове и класическите грифове (там с точки или правоъгълници ) в случая моята е с бодлива тел на грифа от седеф ! Цитирай
Slide Отговорено Октомври 18, 2013 Отговорено Октомври 18, 2013 На тези пръвите снимки, които си постнал, ми прилича на Epiphone Les Paul Special II. Най-вече по разположението на потенциометрите и ключа. http://www.thomann.de/ie/epiphone_les_paul_special_ii_hcs.htm Цитирай
dragao Отговорено Октомври 18, 2013 Автор Отговорено Октомври 18, 2013 Много си прав и аз това съм забелязал и съм сигурен ,че тялото е на базата на спец2 само адаптерите са други на нека-сложих от епифон лес пол стандарт а на бриджа wilkinson .... и стана трепач ! Цитирай
SynV Отговорено Октомври 19, 2013 Отговорено Октомври 19, 2013 Грешно постнах поста извинете,а по темата - харесва ти звука що ти дреме каква марка е? То ако си я взел за малки пари точно заради надписа може да са малки съвета ми беше да погледнеш там има и каталози и китари както модели и инфо ще ти дадат,пичовете са печени, все пак са официалните вносители на "Епифон" и "Гипсън". Ваша воля как ще постъпите ! Икономов не са ли вносител на Ibanez? Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 19, 2013 Отговорено Октомври 19, 2013 МЦИ са вносители на какво ли не вече. Ibanez, Gibson, Fender. Цитирай
SynV Отговорено Октомври 20, 2013 Отговорено Октомври 20, 2013 МЦИ са вносители на какво ли не вече. Ibanez, Gibson, Fender. Ясно. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 20, 2013 Отговорено Октомври 20, 2013 (Редактирано) То хората са ти били написали, ама кой да чете - The Relationship between Gibson and Talent is like Fender and Fender Squier.Talent is a brand under Gibson--like Epiphone under Gibson. И аз това знам, без да съм им чел писанието, значи е така Показаната на сниката е на ниво Епифон спешъл 2. Сигурно е по-скъпа заради дракона. Редактирано Октомври 20, 2013 от TONY Цитирай
Recommended Posts