tiru_liru Публикувано Октомври 16, 2013 Share Публикувано Октомври 16, 2013 Здравейте колеги,имам едно питане към всички ,които могат да ми помогна...та става въпрос за това къде мога да си намера DW сетове в България да видя и дето се казва да пипна в България (магазин) ,или прочие? Благодаря Ви за отговорите и Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Октомври 16, 2013 Share Отговорено Октомври 16, 2013 Да пипнеш е силно казано, защото "не дават да се пипа..", но има във Форте, ъгъла на Оборище и Евлоги Георгиев. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UFO Romeo Отговорено Октомври 25, 2013 Share Отговорено Октомври 25, 2013 До колкото знам там има повече сетове на PDP, но да, те са официален представител за България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Октомври 28, 2013 Share Отговорено Октомври 28, 2013 Има два или три комплекта само, разглобени и поставени на витрина - само за гледане дето вика Борето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tiru_liru Отговорено Октомври 28, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2013 Ще пропусна значи Бг магазините Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mogila Отговорено Октомври 29, 2013 Share Отговорено Октомври 29, 2013 Странно защо толкова не ме кефи тази марка... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tiru_liru Отговорено Октомври 29, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2013 Всеки има различно виждане на нещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mravata Отговорено Ноември 2, 2013 Share Отговорено Ноември 2, 2013 http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5792.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Март 6, 2015 Share Отговорено Март 6, 2015 Като видях какви пари им струва новият кардан, направо лошо ми стана.Тук в Англия е над 700паунд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts