kolio_k Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Фендера,Ямахата и тн.Но за кубетата си имам имена.Ангелчо(ENGL),Буби(Mesa Boogie) и тн. Цитирай
flipsy Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Името на моята китара е Йо Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Цветка. На една Цветелинка от класа ми дето е голяма работа :green: Цитирай
LOE Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Аз на моята китара и викам "китара" Китара с нежно име? Какви са тия педалски истории? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 ДЗВЕР (!) :killyou: , а на галено - Гребло . Контрабаса ми най често е Кораб, макар че навремето и аз смятах да го наричам с женски имена . Цитирай
Icarus Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Лопата, мотика, метла и прочее градинарски интструменти. Щото със звук вадя картофите на село :green: Цитирай
Fire_ball_ Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Тука всики музиканти са все нежни и романтични хора! Иначе на мойта джаз китара си й викам "Паола" Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Шестицата, Седмицата и Дванайската Цитирай
bulby Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Аз на моята китара и викам "китара" Китара с нежно име? Какви са тия педалски истории? И аз това се питам, ама кой както и каквото го влече Цитирай
thurston Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 тая тема ми е малко deja vu, нямаше ли подобна преди? иначе баса си го взех (секънд, търд или и аз не знам кой хенд) с една лепенка hi! i'm elvis. просто няма кво друго да му измислиш. смещното е, че отзад има една лепенка, която гласи bett. така, че има и мъжко и женско име. баси травестита. на моя приятелка басистка инструмена се зове 'льоф' - от големата либоф помежду им, а контрабаса е 'гълабарника'. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Ами, на моята си и казвам Страт или Фендер, мхм... Другата не знам как да я кръстя, има на нея лепенка "I hate Reel Big Fish" Цитирай
thurston Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 това с лепенките е забавно. може да го пообсъдим тук или някъде другаде... за ташак. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 При наличието на две такива теми вече,необходимо ли беше отварянето на нова? Събрал съм трите теми в една. Цитирай
Recommended Posts