TONY Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 кефи :hello: мелодийката е готина(тази дето някои казват да я махнеш- остави я) като цяло звучи глухо - но каза че ще презаписваш барабните - какво не са зле ако влизаш в студио - може да си ползваш ритьм китарите и баса като им се сложиш еквилайзьр и разни чудесии - сигурно глухотата ще изчезне само солото го презапиши като идея е добре - вписва се , но малко го планувай и избистри като тонове(изсвирване) и тоя звук за соло не е добьр направо в студиото с амп избичен(е затова си планувай солото - за да не плащаш за импровизации - докато се получи) Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 24, 2006 Автор Отговорено Септември 24, 2006 Няма да записвам в студио. Поне не за сега, у дома си имам условия, хардуер и софтуер за свястно демо. Времето само е проблем. Ще имам предвид това, което казваш за солото! Цитирай
LOE Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 хубавото на солата тип слеър е че лесно се измислят в движение но после трудно се повтарят сауда е доста глух, вокала е доста хриптящ рифа на куплета е запомнящ се, инъче като цяло лично на мен ми идва прекалено веселяшко.. т.е. леко и несериозно не ми създава някаква специфична емоционална картина, но това е от лошия запис според мен.. яко ъндърграунд Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 16, 2007 Автор Отговорено Февруари 16, 2007 Най-накрая намерих време да направя новата версия на това парче. Изцяло презаписах всички ритъм китари и бас. Но най-голямата разлика идва от барабаните, които са дело на Mengel и са трепач. За този микс използвах старите вокали и сола, но като цяло смятам че се получи доста по-добре от първоначалния вариант. Доста си играх и с еквалайзерите.... << Day 40 - Circles>> Надявам се, че ще ви хареса! Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 16, 2007 Автор Отговорено Февруари 16, 2007 Забравих да допълня....Колегата Circles може да се чувства лично поздравен със заглавието Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 Нещо имам проблеми със сървъра... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 (Редактирано) вчера го чух..ама нямаше време да пиша...та Барабанките яки дя,ама са леко на дзаде , постави се на мястото на ''барабаниста'' като мискираш Редактирано Февруари 17, 2007 от jFog Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Отговорено Февруари 17, 2007 Нещо имам проблеми със сървъра... Ако не ти се отваря putfile, пробвай от myspace.com/dayforty Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Отговорено Февруари 17, 2007 вчера го чух..ама нямаше време да пиша...таБарабанките яки дя,ама са леко на дзаде , постави се на мястото на ''барабаниста'' като мискираш Хмм, уж гледах да се по-силнички...що ли така е станало? Цитирай
Recommended Posts