blazing Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Здравейте, свиря на акустична китара вече 2 години и мисля ,че дойде момента да премина към електрическа Спрял съм се на въпросната китара Cort KX5-BKM и всичко което изчетох в форума мисля ,че е подходяща като за първа ел.китара, но въпроса ми е следния: Китарата се предлага в 2 разновидности на адаптерите. Каква е разликата и кой е по добрия избор? http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_23943/Cort_KX5_BKM.html New version: Motherbucker MB-2F & MB-2R (H-H)Old version: Motherbucker Zebra BKHD (H-H) Не си падам по тежкия метъл,а по скоро по рок и блус парчета. Всеки съвет е добре дошъл Благодаря предварително Цитирай
jorog Отговорено Октомври 1, 2013 Отговорено Октомври 1, 2013 Става за първа ел.китара.И цената е добра ,но е добре да отидеш във магазин със някой твой познат който разбира да ти избере читава бройка.Понеже от китара до китара има разлика дори и от един и същи вид и серия на един и същи производител. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2013 Отговорено Октомври 2, 2013 Имам една такава в къщи. Не е никак лоша за евтина китарка! Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 2, 2013 Отговорено Октомври 2, 2013 Не мисля, че между адаптерите на китара за 270 лв ще има каквато и да било разлика, затова избирай по цвят, и грабвай смело. Цитирай
maxim09 Отговорено Октомври 2, 2013 Отговорено Октомври 2, 2013 А имаш ли китарен усилвател? Ако да, то го грабвай и с него в магазина, и с някой който разбира. Да посвирите и да прецените, коя китара по-добре звучи с него. Но това е общо взето, ако му ползваш драйва. Иначе, може да поразгледаш и китари с единични адаптери, след като харесваш блус и рок, нека се изкажат и другите съфорумници. Пробвай повече неща, все пак ще свириш за определен период с китарката, та да те надъхва 1 Цитирай
Recommended Posts