MDFk Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 (Редактирано) Не знам защо,но някак по- ми харесват солата(и аранжиментите) на Кевин Мур.Пове4е 4увство има в тях.Ръдес може да е "Миракъл",но е по механи4ен според мен - Бърз,техни4ен,главозамайващ - но както един път ми каза даскалът по рисуване "Понякога не е важно какъв акорд перкаш,а къде то4но и там ли му е мястото" (по други при4ини,не 4е съм му свирил )Ина4е за солата:Тиатърските - "Take the Time"..и целите "Wait for Sleep" и "Space-Dye Vest". Редактирано Февруари 4, 2005 от MDFk Цитирай
circles Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Слушали ли сте READY FOR LOVE на BAD COMPANY? Много е яко солото на пияното според мен. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 абе сола колкото искаш!живко петров rules! Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Аз много се изкефих на солото в Santana - Treat (незнам даже дали е соло ) не можах да го намеря в нета и няма линк! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 солото е яко.аз съм ужасен фен на барабаниста на сантана-денис чембърс и въобще на цялата група Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Janne Warman - клавириста на Bodom и създател на групата Warmen! Песничката Confessions от втория албум на Warmen - Beyond abilities! Албумът го има в mp3.online.bg. Ще хареса на всички фенове на филма "Амадеус" най-малко Той целият албум е страховит, ама нейсе. Редактирано Февруари 11, 2005 от Yiwigi Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 това съм го слушал (ако става въпрос за същото-използвани са фрази и т.н. от филма) Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Именно. Те са големи почитатели на филма. И почти целият албум е по филма, но като свирене са се "престарали" "Salieri strikes back" - абсолютна лудница! Знаете ли някой в България да прави подобни неща? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 ами като се замисля,май няма такива хора. Цитирай
Кика Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 В момента любимото ми соло е от една песен на - "Sting-La belle Dame Sans Regrets" Невероятно соло!!! Незнам как се казва пианиста,обаче откакто го чух това , вече съм му фенка :inlove: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 ами и аз съм фен кени кърклънд ама за съжаление вече не е сред живите. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Джон Лорд -Файърбол много ме кефи тва соло Джордан Ръдес-От лайфа в Ню Йорк Цитирай
yourkiller Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Janne Warman - клавириста на Bodom ето това е човека, спред мен... Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Janne Warman - клавириста на Bodom ето това е човека, спред мен... Така де! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 Малко ретро, малко гадно: Джон Лорд с двете си сола в " Highway star" и "Burn"; другото не е пианово, ама не съм сигура, че ще бъде оценено от ударниците: вибра- или ксилофонът в "Saint Alphonso's pancake breakfast" на Апостроф-а на , Бог да го прости, Франк Заппа; ако не сте го чували, може би сега е моментът. Със здраве и...без гири :exclaim: Цитирай
Recommended Posts