metalhammer Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 Поселедния път когато минавах през райсинг форс видях че продават FAB danelectro съвсем случйно тази вечер се натъкнах на : http://www.danelectro.com/fab1.htm и видях цената им - 19 долара парчето - тези сапунерки май се връзват по ефтино и от берингер 1.Някой ползвал ли е FAB и има ли отзиви за него ? 2.Каква е цената им в райсинг форс ? Цитирай
Denis_S Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Не съм използвал, но на семплите в сайта определено звучат доста добре. Дано да са и издръжливи. Тия дни ще мина през xxxx. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ебати и цената това си заслужава да го земеш само за кутийката и да го моднеш Цитирай
Zlatanov Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 (Редактирано) Еха тея дребосъчета ме кефят ...тая цена 19$ в Райзинга ли е? FAB Metal-a мн ме кефи как звучи Редактирано Септември 14, 2006 от Petrucci Цитирай
FeramonD Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Цената на метал-а в Райзинг Форсе е 32 лева. За тея пари е убиец. Лошото му е че има само левъл, гейн и тон и малко играчка докато си направиш готин дист. Цитирай
Zlatanov Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ехеее супер мисля да се сдобия с 1-2 такива дано не се скапят на 1-вия месец Цитирай
Tannen Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Някой знае ли дали ги продават във Фактор? За тия пари тези джаджи са супер Цитирай
thurston Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 (Редактирано) абе, малко офтопик идва, но няма смисъл да пускам тема- за китарите данелектро има ли някой идея внася ли някой (или поръчки). *едит* @никифен, как може да се модне тоа сапун че ми стана интересно? иначе изглеждат сладурски, нищо че са пластмаси. ако и обаждат прилично за парите си е страшен фън дори само за експеримента. Редактирано Септември 14, 2006 от thurston Цитирай
HANDS_OF_DEATH Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 тез малки ефектчета ги имаше в РФ и са сносни лично мен черния дист по ме накефи аз от таз серия илмам flage Цитирай
drizzt Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 и имената са им някви много яки аз си бях харесал някакъв дистър със спийкър, който е и като мини амп.. но сега ще си поръчвам 1 ват кубенце от мини серията на фендер за домашно ползване Цитирай
olygofren Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Искате да кажете, че малкия черен пич от същата серия го има в РФ за 32 кинта? Е аз какво се почесвам тогава? Цитирай
Zlatanov Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 земи един и на мен ... и ми го прати по еконта с наложен платеж Цитирай
olygofren Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Тръгвам, някой друг нещо да поръча? Не, сериозно мисля да пробвам едно парче, тъкмо взех аванс. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 хич не им се връзвайте на тия семпли - естествено че като го включиш в лампов амп за 2000 $ ще звучи добре според мен берингер е по-дорбе, изпитал съм ги ама това за 32 лева вече ми се струва прекаленно ще дойде време, когато сигурно ще ни плащат за да ги взимаме Цитирай
Recommended Posts