adXok Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 Опа, ко стаа!? Вчера на работата ме хвана течението - AC Current, разбирай... шибна ме тока! Друснах се кат кебап малко така... ама го усетих чак под мишницата дееба! И като се върнах вечерта у дома измъдрих ей това: Elektro-Funk Само идейка засега, ама кви китари са ми в главата... яко жичкаджийски! Само още малко време да мине. Айде казвайте как ви се струва и какъв стил е това! Поинтересувах се днес сутринта и намерих само един подобен екстремист: THEY - американец някакъв, ама много ме накефи! П.П. Може да посетите и ТУК за повече стари нещица! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Никак не е зле,само трябва отгоре да му зашиеш разни работи(според мен де) п.п. Само внимавай повечко с тока.Явно върши работа като източник навдъхновение,но би могъл да бъде и опасен Цитирай
adXok Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Да, и аз мисля че не е зле като за мишка, клавиатура и Reason 3. (това последното е за Палиев Касапина да знае). офф: Кольо, поздрави за джема с Кобам! Аз ако можех да посвиря с Поркаро, ама няма как, така или иначе вече! Само се шегувам де! Аз не съм толкоз добър в свиренето... Или с Хендрикс да бяхме направили един проект, нямаше да е зле! От мен джигалки, от него жици... ех, това просо! Цитирай
Recommended Posts