Zlatanov Публикувано Септември 12, 2006 Публикувано Септември 12, 2006 значи дадох си Ибанеца на един приятел и той ми загубил ръчката на тремолото ... то е ILT ... та някой знае ли от къде мога да си намеря че мн кофти така ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 http://www.ibanezrules.com/ Цитирай
Vic7oR Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Обърни се към някой музикален магазин. Цитирай
Zlatanov Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 (Редактирано) пратих майл на Икономов, но ми казаха че нямат такива аксесоари някой от СФ не е ли виждал ... може и да не е точно от същия модел ... мн кофти тръпка ей ... тц тц @Vic7oR - и моля те спри да се обаждаш във всяка тема щото бас държа че за половината неща нямаш никаква представа ... :killyou: Редактирано Септември 13, 2006 от Petrucci Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 в малкия цум съм виждал ръчки за флойд-ове като имаш път насам можеш да провериш дали ще ти вършат работа Цитирай
Zlatanov Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 в малкия цум съм виждал ръчки за флойд-ове като имаш път насам можеш да провериш дали ще ти вършат работа благодаря Alexi_Laiho дано да имам път към СФ щото ако трябва само заради това да ходя ръчката ше ми излезе 2-3 пъти повече от колкото струва Цитирай
Recommended Posts