exatoh Публикувано Септември 10, 2013 Share Публикувано Септември 10, 2013 Знавейте, нов съм във форума, а и тепърва навлизам музикалната сфера така че може да ви се стори малко глупав въпроса. Днес си купих USB аудио интерфейс но не знам преди да го свържа необходимо ли е да деинсталирам драйверите на вграденото аудио на лаптопа и после да го забраня в БИОС. В инструкциите на картата тази част е пропусната. Питам за да не оплескам нещо още в началото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joel Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 Здрасти! Няма да е лошо да дадеш малко повече информация за самия интерфейс - марка, модел и т.н. Иначе повечето интерфейси са Plug&Play или си имат драйвери в комплекта/сайта. Най-вероятно няма да се наложи да се извършват по-горе споменатите действия. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exatoh Отговорено Септември 10, 2013 Автор Share Отговорено Септември 10, 2013 Presonus Audiobox USB. Не ме притеснява самото инсталиране. Просто се чудя дали не е редно да забраня вградената преди това. На мен не ми си иска да го правя защото така ако ми потрябва лаптопа за навън някаде няма да имам звук. Ако знам че няма да си правят някакъв конфликт ще го оставя, но като не знам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 По принцип могат да работят и двете. Ако те гложди все пак нещо си я забрани. Аз примерно ползвам вградената за всичко (има си optical s/pdif), а USB интерфейса го слагам само като записвам нещо. И тогава не изключвам вградената, цъкат и двете без грижи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slavo.ing Отговорено Септември 11, 2013 Share Отговорено Септември 11, 2013 Повечето софтуер който ще ползваш ще ти позволява да си избереш коя карта искаш. Така че според мен да я забраниш от BIOS ще ти донесе повече проблеми когато не записваш, отколкото ползи когато записваш. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exatoh Отговорено Септември 11, 2013 Автор Share Отговорено Септември 11, 2013 Оправих се, няма конфликти. Благодаря за отговорите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts