Sylar. Публикувано Септември 10, 2013 Публикувано Септември 10, 2013 Здравейте, колеги. Нуждая се от помощта ви. Имам един Squier Vintage Modified Strat - нищо особено,за парите си много добра китарка. С течение на времето реших да направя разни модификации - по-точно да я направя по подобие на страта на Том Делонг от Blink 182 - само един SD Invader адаптер и 1 volume control. Тук обаче идва сложната (поне за мен) част. Разполагам вече с пикгарда и с адаптера, но не разполагам с нужните познания по електрониката на китарата и с уменията с поялника. Та,въпроса ми е - има ли някой добър човек тук,който да е от София и би могъл да ми свърши работа и да ми вземе нормални пари? Цитирай
guitarlesson Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=1hum_1vol Eто схемичка на свързване на един хъмбъкер с един Волум потенциометър .Аз не съм от София и мога само с това да помогна и някои обяснения ако са нужни . Цитирай
dzwer Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Аз ще ти я запоя без пари. Намери ме по скайп - дал съм го в профила ми. 1 Цитирай
Fats Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Помоли чичо Митко от форума. Очите му отслобват напоследък, та дръж в ръка голямо шише ракия. Лесно да те разпознае... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 10, 2013 Отговорено Септември 10, 2013 Fats, чичо Митко заслужава поне малцово уиски ! 1 Цитирай
Fats Отговорено Септември 11, 2013 Отговорено Септември 11, 2013 Fats, чичо Митко заслужава поне малцово уиски ! Това едно на ръка, ама Мито най- си пада буля да нареже една голяяяяяяма салата, да метне на скарата няколко "вратни", па като извади от фризера домашнярката... А иначе заслугите са безспорни. 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Септември 12, 2013 Отговорено Септември 12, 2013 (Редактирано) Щом ме дъвчите ще ви кажа аз какво дъвча. За разнообразие от вратните вчера буля спретна една тенджера зеленце с джоланче. Едно мааазничко, едно вкууусничко. Пък като сложи и любовно биле. Ох майко... Fats, нали си си взел салфетки... Редактирано Септември 12, 2013 от travelcaster2 2 Цитирай
Recommended Posts