Sylar. Публикувано Септември 10, 2013 Share Публикувано Септември 10, 2013 Здравейте, колеги. Нуждая се от помощта ви. Имам един Squier Vintage Modified Strat - нищо особено,за парите си много добра китарка. С течение на времето реших да направя разни модификации - по-точно да я направя по подобие на страта на Том Делонг от Blink 182 - само един SD Invader адаптер и 1 volume control. Тук обаче идва сложната (поне за мен) част. Разполагам вече с пикгарда и с адаптера, но не разполагам с нужните познания по електрониката на китарата и с уменията с поялника. Та,въпроса ми е - има ли някой добър човек тук,който да е от София и би могъл да ми свърши работа и да ми вземе нормални пари? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
guitarlesson Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=1hum_1vol Eто схемичка на свързване на един хъмбъкер с един Волум потенциометър .Аз не съм от София и мога само с това да помогна и някои обяснения ако са нужни . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 Аз ще ти я запоя без пари. Намери ме по скайп - дал съм го в профила ми. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 Помоли чичо Митко от форума. Очите му отслобват напоследък, та дръж в ръка голямо шише ракия. Лесно да те разпознае... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Септември 10, 2013 Share Отговорено Септември 10, 2013 Fats, чичо Митко заслужава поне малцово уиски ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Септември 11, 2013 Share Отговорено Септември 11, 2013 Fats, чичо Митко заслужава поне малцово уиски ! Това едно на ръка, ама Мито най- си пада буля да нареже една голяяяяяяма салата, да метне на скарата няколко "вратни", па като извади от фризера домашнярката... А иначе заслугите са безспорни. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Септември 12, 2013 Share Отговорено Септември 12, 2013 (Редактирано) Щом ме дъвчите ще ви кажа аз какво дъвча. За разнообразие от вратните вчера буля спретна една тенджера зеленце с джоланче. Едно мааазничко, едно вкууусничко. Пък като сложи и любовно биле. Ох майко... Fats, нали си си взел салфетки... Редактирано Септември 12, 2013 от travelcaster2 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts