Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здрасти, искам да ви попитам някои има ли впечатления от тази китара. Може ли да ми каже защо е по- добре 1 двоен и 2 единични адаптора вместо 3 единични както е Squier Strat-a ? Искам вашите мнение щото си има момчета дето разбират, пък на мен никой познат не може да ми обясни.

Благодаря, предварително.

Отговорено

"двойния" адаптер е в 90% от случаите по добре от единичния, поне според мен

единичните не стават за тежка музика изобщо, имат прекалено много шум и микрофония, и нивото им е слабо

инъче чистия им звук е хубав

Отговорено

и комбинацията от 1 хьмбькер и 2 единични е много сполучлива!

а сьм пробвал и даже бях избрал за един китарист с който свирех

скуаяр шоу мастер с 2 хьмбькера и флойд роуз

напьлно си заслужаваше парите - 400 и незнам колко лева

Отговорено

даже бих казал че бридж сингъла на скуаяр страт-а не звучи добре и на клиин, а слабо и пискливо, така че за предпочитане е хъм-а май

Отговорено (Редактирано)

Значи ако искам да свира по- тежко по- удачния вариант е Showmaster така ли?

Редактирано от wiggery
Отговорено

Абсолютно (:

За тежка музика хъмбъка е задължение.

А аз, като ми купуваха Squier-а ги не знаех тия неща и ся правя брутален нойзкор вместо Crazy Train ._.

Ако ше си дет метъл пък най-добре я вземи с два хъмбъкера. Washburn имат доста евтини такива и май вадели приличен звук.

Отговорено

Не чак толкова дедметъл няма да свира.

А предложения от къде да си купа китарата ще ми дадете ли?

Доколкото знам имало магазин някъде при ЦУМ ... в малкия ЦУМ също знам, че има.

А сум чувал за Райзинф форс.., но незнам къде се намира.

Отговорено

то във раздела за пазаруване има тема в която се обсъждат магазините виж я и си избери някой.но ако не ти трябва спешно можеш да си земш по коледа с намаление.пр. има IBANEZ сет за 400лв.

Отговорено (Редактирано)

аз съм със шоумастър с 1 двоен и 2 единични,горе-долу съм доволен,някои казват че имат нужда от ъпгрейд тези китари и ши взема да пробвам... :)

Редактирано от rocker_vn
Отговорено

за твърдата музика - задължително е хъмбъкер на бридж!

аз със сингъла на моя страт най-твърдото което изкарвам е нещо като алтернатив (тоест горе-долу леко) или гръндж + 2 пъти повече шум от звука (това е добре да го има за този стил)

Отговорено
и комбинацията от 1 хьмбькер и 2 единични е много сполучлива!

а сьм пробвал и даже бях избрал за един китарист с който свирех

скуаяр шоу мастер с 2 хьмбькера и флойд роуз

напьлно си заслужаваше парите - 400 и незнам колко лева

имах същия и го продадох на 1 година съвсем нов за 300 кинта с калъф :P

единствената ми забележка към тая китара е прекалено дебелия гриф, и тъпата фендерообразна чофка

комбинацията от среден + нек сингъл е много добра тей като действат като раздалечен хъмбъкър и тона е много специфичен, и според мен по-добър от този на един сингъл койл адаптер

инъче китарата нямаше забележки - напълно свируема.. ако може така да се каже B)

Отговорено

Имам същата китара и съм доста доволен , свиря си абсолютно всичко на нея. Но и аз смятам , че малко е по-дебел грифа , както и да е свикнах и ;)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.