wiggery Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 Здрасти, искам да ви попитам някои има ли впечатления от тази китара. Може ли да ми каже защо е по- добре 1 двоен и 2 единични адаптора вместо 3 единични както е Squier Strat-a ? Искам вашите мнение щото си има момчета дето разбират, пък на мен никой познат не може да ми обясни. Благодаря, предварително.
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 "двойния" адаптер е в 90% от случаите по добре от единичния, поне според мен единичните не стават за тежка музика изобщо, имат прекалено много шум и микрофония, и нивото им е слабо инъче чистия им звук е хубав
TONY Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 и комбинацията от 1 хьмбькер и 2 единични е много сполучлива! а сьм пробвал и даже бях избрал за един китарист с който свирех скуаяр шоу мастер с 2 хьмбькера и флойд роуз напьлно си заслужаваше парите - 400 и незнам колко лева
Overdrive Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 даже бих казал че бридж сингъла на скуаяр страт-а не звучи добре и на клиин, а слабо и пискливо, така че за предпочитане е хъм-а май
wiggery Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) Значи ако искам да свира по- тежко по- удачния вариант е Showmaster така ли? Редактирано Септември 8, 2006 от wiggery
KeRRANGKid Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Абсолютно (: За тежка музика хъмбъка е задължение. А аз, като ми купуваха Squier-а ги не знаех тия неща и ся правя брутален нойзкор вместо Crazy Train ._. Ако ше си дет метъл пък най-добре я вземи с два хъмбъкера. Washburn имат доста евтини такива и май вадели приличен звук.
wiggery Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Не чак толкова дедметъл няма да свира. А предложения от къде да си купа китарата ще ми дадете ли? Доколкото знам имало магазин някъде при ЦУМ ... в малкия ЦУМ също знам, че има. А сум чувал за Райзинф форс.., но незнам къде се намира.
Vertigo Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 то във раздела за пазаруване има тема в която се обсъждат магазините виж я и си избери някой.но ако не ти трябва спешно можеш да си земш по коледа с намаление.пр. има IBANEZ сет за 400лв.
rocker_vn Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) аз съм със шоумастър с 1 двоен и 2 единични,горе-долу съм доволен,някои казват че имат нужда от ъпгрейд тези китари и ши взема да пробвам... Редактирано Септември 8, 2006 от rocker_vn
wiggery Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 А в какво се състои ъпгрейда?
wiggery Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Ясно. Благодаря, ви много за отговорите. Живи и здрави.
Overdrive Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 за твърдата музика - задължително е хъмбъкер на бридж! аз със сингъла на моя страт най-твърдото което изкарвам е нещо като алтернатив (тоест горе-долу леко) или гръндж + 2 пъти повече шум от звука (това е добре да го има за този стил)
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 и комбинацията от 1 хьмбькер и 2 единични е много сполучлива! а сьм пробвал и даже бях избрал за един китарист с който свирех скуаяр шоу мастер с 2 хьмбькера и флойд роуз напьлно си заслужаваше парите - 400 и незнам колко лева имах същия и го продадох на 1 година съвсем нов за 300 кинта с калъф единствената ми забележка към тая китара е прекалено дебелия гриф, и тъпата фендерообразна чофка комбинацията от среден + нек сингъл е много добра тей като действат като раздалечен хъмбъкър и тона е много специфичен, и според мен по-добър от този на един сингъл койл адаптер инъче китарата нямаше забележки - напълно свируема.. ако може така да се каже
lyubenski Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Имам същата китара и съм доста доволен , свиря си абсолютно всичко на нея. Но и аз смятам , че малко е по-дебел грифа , както и да е свикнах и
Recommended Posts