LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 статията е наистина добра и отразява истината, двата процесора са един клас, боса има повече неща, но пък няма софтуер за оправление, това е единственото реално предимство на лайн6, но пък като си на сцената не ти трябва софтуер, поне аз съм на това мнение...
olygofren Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Това, с което мога да помогна, е че открих в чужбина някои оферти за нов POD XT Live с възможна доставка до България, които излизат в крайна сметка около и под 700 лева. А тука Боса май беше 800 и нещо или 900 последния път като гледах. Не че не си ги струва де. Има си значение и тоя фактор.
musicman Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Софтуер има но се пише от любители и никак не е лош Ето ви още едно сравнение между лайв-а и гт8 Сравнение
LOE Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 А тука Боса май беше 800 и нещо или 900 последния път като гледах. 960... и пак си струва
TONY Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 след разглеждане на страницата взех да се замислям че дигитек ГНХ3К -най си заслужава той май е само ексьльнт в преампската си част - която за мен е най важна най отдолу пише - таблицата не казва цялата истина - тоест оценката е субективна ами корг-вокса - той пьк има лампа - а каквато и да е симулация не може да замести една лампа аз пьк наскоро свирих с Берингер вамп про -много добре обажда -а от таблицата излиза че едва ли не не става.. АБ -тест на живо и на по бира му е цаката иначе по вкус и цвет - тавариши нет все се сещам за спор(условно казано) с Владо Балев - за едно комбо ААКрафт -акт 90 той вика - не е готино аз - много е готино (той му е бил пьрви собственик - аз трети - и това ми е най стрария амп - който пазя 8 години поне - значи има защо) (а и двамата разбираме от звук - просто имаме различни вкусове според мен-и комбото си е намерило правилният собственик в крайна сметка) и един хубав виц- -Абе, Евстати - това дето спиш с жена ми не е хубаво! -Абе Иване - не мога да го разбера това вашто семейство - ти викаш не е хубаво,жена ти - МНОГО Е ХУБАВО! Вземете се уточнете,да го е..а!
preIbanez Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 And the winer is...Line6 PODxt бъбрека...след като прочетох доста по въпроса и най-вече след като обследвах малко по-подробно БОССчето в магазина стигнах до това дълбокомислено заключение за себе си...мотивите ми са следните...Това което със сигурност разбрах за БОССа е че настройването му е доста по-сложно от това на ПОД или В-АМПа...не се съмнявам че някъде дълбоко във величествената му кутия е скрит звука от който имам нужда...но също така у мен се затвърди впечатлението че достигането до този звук ще изисква много четене на инструкции и дълги часове изгубени в настройване...а аз съм прост човек и като такъв обичам просто устроените неща...ПОД печели много в това отношение...друг слаб момент за БОСС е размера и теглото на джаджата...причината да премина към дигитални процесори изобщо е желанието да притежавам нещо компактно което лесно и удобно да влача със себе си навсякъде дори за сметка на естественото лампово звучене на което и аз си падам фен...тъй като на живо и дори при запис ползвам един единствен звук и съвсем не ми трябва педалиера бъбрека май е идеалното решение за мен...благодаря на всички които отделиха от времето си за да ми помогнат с коментари по темата...особенно на MUSICMAN който изрови ония линкове...сега ми остава само да намеря парите и някой доставчик...в краен случай леля ми или сестра ми които имат късмета да живеят в белия свят...
MDFk Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 След като има победите, темата се затваря за поколенията. На печелившите честито!
Recommended Posts