Jump to content
Българският форум за музиканти

Boss Gt8 Vs. Line6 Podxt


preIbanez

Recommended Posts

статията е наистина добра и отразява истината, двата процесора са един клас, боса има повече неща, но пък няма софтуер за оправление, това е единственото реално предимство на лайн6, но пък като си на сцената не ти трябва софтуер, поне аз съм на това мнение...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, с което мога да помогна, е че открих в чужбина някои оферти за нов POD XT Live с възможна доставка до България, които излизат в крайна сметка около и под 700 лева. А тука Боса май беше 800 и нещо или 900 последния път като гледах. Не че не си ги струва де. :)

 

Има си значение и тоя фактор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след разглеждане на страницата

взех да се замислям че дигитек ГНХ3К -най си заслужава

той май е само ексьльнт в преампската си част - която за мен е най важна

най отдолу пише - таблицата не казва цялата истина - тоест оценката е субективна

ами корг-вокса - той пьк има лампа - а каквато и да е симулация не може да замести една лампа

аз пьк наскоро свирих с Берингер вамп про -много добре обажда -а от таблицата излиза че едва ли не не става..

 

 

АБ -тест на живо и на по бира му е цаката

 

иначе по вкус и цвет - тавариши нет

 

все се сещам за спор(условно казано) с Владо Балев - за едно комбо ААКрафт

-акт 90

той вика - не е готино

аз - много е готино

(той му е бил пьрви собственик - аз трети - и това ми е най стрария амп - който пазя 8 години поне - значи има защо)

(а и двамата разбираме от звук - просто имаме различни вкусове според мен-и комбото си е намерило правилният собственик в крайна сметка)

 

и един хубав виц-

-Абе, Евстати - това дето спиш с жена ми не е хубаво!

-Абе Иване - не мога да го разбера това вашто семейство - ти викаш не е хубаво,жена ти - МНОГО Е ХУБАВО!

Вземете се уточнете,да го е..а! :headbang::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

And the winer is...Line6 PODxt бъбрека...след като прочетох доста по въпроса и най-вече след като обследвах малко по-подробно БОССчето в магазина стигнах до това дълбокомислено заключение за себе си...мотивите ми са следните...Това което със сигурност разбрах за БОССа е че настройването му е доста по-сложно от това на ПОД или В-АМПа...не се съмнявам че някъде дълбоко във величествената му кутия е скрит звука от който имам нужда...но също така у мен се затвърди впечатлението че достигането до този звук ще изисква много четене на инструкции и дълги часове изгубени в настройване...а аз съм прост човек и като такъв обичам просто устроените неща...ПОД печели много в това отношение...друг слаб момент за БОСС е размера и теглото на джаджата...причината да премина към дигитални процесори изобщо е желанието да притежавам нещо компактно което лесно и удобно да влача със себе си навсякъде дори за сметка на естественото лампово звучене на което и аз си падам фен...тъй като на живо и дори при запис ползвам един единствен звук и съвсем не ми трябва педалиера бъбрека май е идеалното решение за мен...благодаря на всички които отделиха от времето си за да ми помогнат с коментари по темата...особенно на MUSICMAN който изрови ония линкове...сега ми остава само да намеря парите и някой доставчик...в краен случай леля ми или сестра ми които имат късмета да живеят в белия свят...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.