ronia Публикувано Септември 7, 2006 Публикувано Септември 7, 2006 Ето тук са ни демо-песните - евентуално за авторска сцена. Въпросът ми е дали стават? :think: Не сме давали досега сидита на клубове и не знаем какви са стандартите. Благодарим предварително на всеки, който ще послуша и коментира! Цитирай
musicman Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Стават естествено! Какво се чудите още? Заминавайте в О!Шипка Незнам къде има други авторски сцени Цитирай
LOE Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Поне от това което се чува на слушалки за 25 лева стават Да не забравяме все пак че myspace аудиото е 64 кбит Цитирай
Sad But True Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Свежи са парчетата(макар че това определено не ми е любим стил) И що да не стават за клуб? :think: Цитирай
Vic7oR Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Стават стават. Аз съм ви най-големия фен! Да ме поздравите на националното турне! Цитирай
anadem Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 скромността не краси човека вече, май крайно време е за лайф :guitar: Affordable Date определено е моят фаворит от много време насам Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 СУПЕР !!!!!!! :wow: :violin: Цитирай
bratmito Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Въпросът ми е дали стават? А моя въпрос е защо пък да не стават? Лично нa мен доста ми допада стила ви!Звучи ми малко като The Skatalites. Право се ориентирайте към клубно свирене!!! Цитирай
ronia Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Айдее, отиде ни дисциплината Не може да не ви се е случвало в някакъв момент и вие да се разколебаете. Нещо от сорта - ние хубаво сме си ги направили парчетата, ама отстрани какво се чува? Затова разбирате колко беше важно да чуем мнения от хора, които не са пристрастни. Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Има надежда,щом младежите ги кефи Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 давайти, ни съ скатавайти Цитирай
Recommended Posts