fragile Публикувано Септември 7, 2006 Публикувано Септември 7, 2006 Едно /не/стандартно парче... кажете мнение... "Паралела": http://www.bg-sonic.com/members.php?id=285 Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) Браво - голяма свежест - само направи ниските още по-"дълбоки" Краят ми дойде неочаквано, но после парчето се пусна от начало и всичко се оправи Добро е! Айде честито Редактирано Септември 7, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
fragile Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 (Редактирано) :violin: baba thank you! :violin: може ли някой да опредил какъв стил е това парче... защото някой кат ме пита та да знам как да му отговоря... Редактирано Септември 10, 2006 от fragile Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 (Редактирано) Ха, ама то си е съвсем чист трип-хоп , бе баба! П.П.: Ама сега ще ме черпиш, иначе ще ти се обидя и ще спра да си го пускам Редактирано Септември 10, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
fragile Отговорено Септември 12, 2006 Автор Отговорено Септември 12, 2006 (Редактирано) имаш бира от мен, а тук в форума от "хеви метъл и жици не останаха девици" за народа който слуша и друга музика едно линкче: http://voxxlab.org/call4music.php Редактирано Септември 12, 2006 от fragile Цитирай
synchu Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Т'ва мисля е въпрос на вкус Аз как да ти кажа мнение, като не слушам подобна музика и някак не ме влече, в което няма лошо - все пак има маса хора, на които им харесва! За всеки стил си има почитатели. А от потребителите зависи да се пускат повече и по-разностилни парчета, което би било много хубаво, защото повече хора ще намерят "своята" музика тук. Но не е само металургия (макар да преобладава) - мисля че и доста алтърнатив, поп-рок & 'жаз уклони има напоследък. Цитирай
fragile Отговорено Септември 12, 2006 Автор Отговорено Септември 12, 2006 (Редактирано) аз самия слушам метъл и всякакъв вид музика така че за какво говорим... просто от време на време нещо ме хлопва по главата и правя щуротии :twisted: ... иначе знам музиката тук е супер разнообразна не съм от вчера в форума слушам я с интерес и когато се изкефя давам мнение... Редактирано Септември 12, 2006 от fragile Цитирай
synchu Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 (Редактирано) йо, 'бсолютно съгласен за "кефенето и мнението" Редактирано Септември 12, 2006 от synchu Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Хлопнала му главата, па добри щуротии сътворил Браво Цитирай
fragile Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 ами от към звук не съм ги докарал, казаха разни хора спецове... иначе благодарско Цитирай
Recommended Posts