MaNeNceTo Публикувано Август 4, 2013 Публикувано Август 4, 2013 Здравейте, реших, че е време да покажа на youtube какво мога и ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет какво точно трябва да е оборудването за направата на един хубав кавър т.е. микрофон, слушалки и всичко свързано с обработката на самия запис. Ще се радвам, ако споделите опита си! Благодаря предварително! Цитирай
MaNeNceTo Отговорено Август 4, 2013 Автор Отговорено Август 4, 2013 Предполагам, че аз - благодарение на аранжиментите на педагогът ми., но за да знапочна ми е необходима техника! Цитирай
crifri Отговорено Август 5, 2013 Отговорено Август 5, 2013 Сваляш си безплатна караоке версия на песен която харесваш, и записваш върху нея гласът си. За целта върши работа и камера с вграден микрофон, която ползваш за скайп. След това публикуваш тук. Ако пееш много добре, ще се намерят съфорумници да ти помогнат за добър кавър. Иначе, като чета това което си написала, ще трябва да заделиш няколко хилядарки и няколко години за да се научиш да правиш записи, уменията за свирене, пеене, аранжиране не ги слагам в тази сметка. Пожелавам ти успех и чакам първият ти запис, обещавам да помогна. Цитирай
Recommended Posts