drinkhard Публикувано Август 4, 2013 Share Публикувано Август 4, 2013 Наскоро закупих въпросното кубе (http://www.behringer.com/EN/Products/BXL1800A.aspx) и се оказа, че съм бил измамен от човека, който ми го продаде, но това е друг въпрос (развален говорител). Кубето заводски е оборудвано с 12 инчов(4 ома) говорител на марката Bugera и се интересувам от добри, нискобюджетни говорители, който биха могли да заместят заводския говорител, благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 4, 2013 Share Отговорено Август 4, 2013 Озвучителното тяло е проектирано да работи точно с този говорител, така че най-добре би било да се намери същия или този да се ремонтиира. Ако са известни електро-акустичните параметри на този говорител би могъл да се подбере и друг с достатъчно близки такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Август 4, 2013 Share Отговорено Август 4, 2013 ^^ Напиши от къде си, за да препоръчам къде да се ремонтира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drinkhard Отговорено Август 4, 2013 Автор Share Отговорено Август 4, 2013 От Пазарджик съм, познати ми препоръчаха да го ремонтирам при, Сашо 'Лъва', но ме предупредиха, че ще ми вземе доста повече, отколкото по принцип биха ми взели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drinkhard Отговорено Август 4, 2013 Автор Share Отговорено Август 4, 2013 Мисля, че това е единствената информация, която мога да намеря за спецификациите на говорителя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Август 4, 2013 Share Отговорено Август 4, 2013 (Редактирано) Виж някой Eminence или Fane sоvereign. Вършат работа и са силни Редактирано Август 4, 2013 от rudibass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drinkhard Отговорено Август 4, 2013 Автор Share Отговорено Август 4, 2013 Сигурно е така, но ако са от конкретните марки мисля, че ще трябва да търся нещо втора ръка (имам малко страх вече ) или да събирам няколко месеца за говорителя, а ми трябва нещо, с което да свиря :/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
К.Рахнев Отговорено Август 4, 2013 Share Отговорено Август 4, 2013 Мога да ви поправя говорителя.Намерете ме на скайп: kocito8. Или ми позвънете на 0878 62 71 36,Коста. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts