xacapocalipses Публикувано Август 3, 2013 Share Публикувано Август 3, 2013 Здравейте .Аз съм на 20 години .Преди 4 години си закупих 1 синтезатор роланд ем 15 ор ,започнах да ходя и на уроци ,обаче поради лични причини прекъснах .След 3 годишна пауза сега започнах пак да свиря ,даже си закупих нов синтезатор Корг ПА 50 СД .Та въпроса ми е от каде да започна, има ли надежди да се науча или ми е късно не сам напално начинаещ само да подчертая ,мога да свиря "Кои уши байряка" доста добре(това е само пример за нивото ми ) .Ще бъда благодарен на всякакви мнения и коментари .Благодаря ви предварително :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
човекът оркестър Отговорено Август 27, 2013 Share Отговорено Август 27, 2013 Не ти е късно. Някои от най-добрите пианисти в света са започнали точно на тази възраст. Само трябва да си наясно защо искаш да свириш и до какво ниво искаш да стигнеш. Стила също е важен. Намери си учител и почвай. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xacapocalipses Отговорено Август 30, 2013 Автор Share Отговорено Август 30, 2013 Благодаря ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts