Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся уроци по китара - София


Recommended Posts

Здравейте ! Момче на 17г. от София си търси учител по акустична китара.По възможност да не взима много скъпо и да можем да се срещаме 1-2 пъти седмично.Имам акустична китара с метални струни и ми е много трудно да изкарам каквото и да е на нея и мисля , че имам нужда от помощ.Не искам да ставам професионален китарист.Занимавам се с поп и джаз пеене от малък и искам просто да мога да си акомпанирам с китарата в тази област , но не е толкова лесно колкото изглежда.Ако някой предлага уроци или познава някой който да преподава в тази област уроци моля да се свърже с мен тук или на ЛС.Благодаря предварително. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Предполагам, че търсиш нещо такова http://forum.muzikant.org/topic/87860-iieacaai-eae-aea-ne-aeiiiaiedhaoaa-ethaeie-iaanie/

Да, може да се срещаме 2 пъти седмично и цената е по договорка! А китарата ще я прегледам и ако  мога - ще я направя по-удобна!

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не търся някой да разучи дадена песен и да ми покаже как да я изсвиря а някой който да ме научи как аз да разучавам песни.Също така къде се слага каподастера , някакви упражнения за разтягане на пръстите защото моите са като дърво на китарата макар и да свиря на пиано и обой.Просто искам да мога да свиря песните с лекота и да не ми закача постоянно в друга струна и да не излиза нищо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По какъв начин мога да се свържа с теб? Модераторите не одобрят моите коментари .. нямам право да пращам съобщения .. просто някой да ми обясни как става това..?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Вече ми е ясна ситуацията с това момче - уж му се иска, ама не му стиска. Преди 2-3 години, но под друго име, пак така търсеше, но внезапно изчезна в дън земя. Абе важното е лаф-муабет да става!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Просто си намерих друг учител който живее в съседният блок до мен и ми взима по 5 лв на урок.Моля такива изводи да не си правиш без да знаеш нищо.И относно преди 2-3 години мога да ти гарантирам , че не съм търсил аз учители по китара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.