Caesar1 Публикувано Юли 28, 2013 Публикувано Юли 28, 2013 Здравейте ! Момче на 17г. от София си търси учител по акустична китара.По възможност да не взима много скъпо и да можем да се срещаме 1-2 пъти седмично.Имам акустична китара с метални струни и ми е много трудно да изкарам каквото и да е на нея и мисля , че имам нужда от помощ.Не искам да ставам професионален китарист.Занимавам се с поп и джаз пеене от малък и искам просто да мога да си акомпанирам с китарата в тази област , но не е толкова лесно колкото изглежда.Ако някой предлага уроци или познава някой който да преподава в тази област уроци моля да се свърже с мен тук или на ЛС.Благодаря предварително. Цитирай
Лими Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 (Редактирано) Предполагам, че търсиш нещо такова http://forum.muzikant.org/topic/87860-iieacaai-eae-aea-ne-aeiiiaiedhaoaa-ethaeie-iaanie/ Да, може да се срещаме 2 пъти седмично и цената е по договорка! А китарата ще я прегледам и ако мога - ще я направя по-удобна! Редактирано Юли 29, 2013 от Лими Цитирай
Caesar1 Отговорено Юли 29, 2013 Автор Отговорено Юли 29, 2013 Не търся някой да разучи дадена песен и да ми покаже как да я изсвиря а някой който да ме научи как аз да разучавам песни.Също така къде се слага каподастера , някакви упражнения за разтягане на пръстите защото моите са като дърво на китарата макар и да свиря на пиано и обой.Просто искам да мога да свиря песните с лекота и да не ми закача постоянно в друга струна и да не излиза нищо Цитирай
Лими Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 Дадено! Ще те науча на всичките тези "трикове"! Цитирай
Caesar1 Отговорено Юли 29, 2013 Автор Отговорено Юли 29, 2013 Някакви координати ? Тук май нямам право да пиша Съобщения и да получавам защото съм нов , но ако искаш остави емайла и ще ти пиша на него Цитирай
Caesar1 Отговорено Юли 29, 2013 Автор Отговорено Юли 29, 2013 По какъв начин мога да се свържа с теб? Модераторите не одобрят моите коментари .. нямам право да пращам съобщения .. просто някой да ми обясни как става това..? Цитирай
Caesar1 Отговорено Юли 30, 2013 Автор Отговорено Юли 30, 2013 Писах ти съобщение Когато можеш отговори. Цитирай
toteliq Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 Eто ти още един телефон: 0888248643. Ще те свържа с много подходящ преподавател. Поздрави! Цитирай
Лими Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 Вече ми е ясна ситуацията с това момче - уж му се иска, ама не му стиска. Преди 2-3 години, но под друго име, пак така търсеше, но внезапно изчезна в дън земя. Абе важното е лаф-муабет да става! Цитирай
Caesar1 Отговорено Септември 5, 2013 Автор Отговорено Септември 5, 2013 Просто си намерих друг учител който живее в съседният блок до мен и ми взима по 5 лв на урок.Моля такива изводи да не си правиш без да знаеш нищо.И относно преди 2-3 години мога да ти гарантирам , че не съм търсил аз учители по китара. Цитирай
Recommended Posts