Jump to content
Българският форум за музиканти

с-трацк


peshoy2k

Recommended Posts

http://www.cmusicforum.com/pi/s-track.mp3

 

замисълът, ако изобщо намерите такъв, е, да звучи като фон на разни клипчета по 7-8 минути на едни процедури дето едни хора бодат други хора с игли като им запълват устните и бръчките :-( най-общо казано де.

 

Още е проектно и подлежи на структуриране. Очаквам мнения, дали е монотонно, неподходящо (тъжно-лирично) за ситуацията, трябва ли да вмъкна и ако да, къде друга хармония, или - човек остави го тва, не си за тоя стил, не става парчето. Изобщо влезте ми в ситуацията и кажете мнението си.

 

Всичко тва е молба, не че ви задължавам, ама понеже човек като работи сам често залита и няма реална представа за нещата.

 

ПП Китарката е фалшива и един плъгин, уж симулация на лампа, нещо я накъсва, но предвид, че е фалшива и не се чува много - по-добре ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложи звуци на пищяци хора и ревящи малки деца ;)

сега сериозно - мисля че е малко рязка музиката за такъв тип предназначение......

по-скоро нещо симфонийка веселка ала бала. малко ако поукротиш груува ще стане екстра ;) тоест ако го оставиш на заден план и ако понадупиш малко щрайхове това онова

иначе китарата звучи ОК:-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не го зарязвай бе :pray: готино е. само малко поуспокой топката - направи го по-плавно. без такива резни ситуации :D и ще заспи. няма даже да усещат как ги боцкат :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това като музикален фон на документален филм ли ще бъде? Ако е за това, наистина ударните са малко силни. Иначе е страшно парчето! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) ОК, начи само да намаля ударните ли, а и още нещо да попитам, как би паснала китарката, така ли с пиезото или с микрофон да е по-истинска и да има ли завъртяни сола, щот май не пасват много :think:

 

ПП и благодаря за съветите :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пешко незнам дали става за туй дет си го правил... ама аз да кажа чисто музикално като композиция... все ми се иска да прозвучи от нейде нещо по-игриво примерно гайда или кавал или нардоен мотив от песен... хайде успех... парчето е яко

Редактирано от fragile
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има хляб в парчето и ти определено си имаш дарба за тоя стил.. Това дървеното блокче със странния ривърб е много яко.... И бийта и пада одтолу ми харесват много (не цигулките е един дето по-далече се обажда..).. Не мога да дам препоръки обаче в момента, че не съм спал целА нощ и не мога да се концентрирам.. Обаче парчето определено не става за целта дето си му замислил... Доста е тъжно и дълбоко звучащо и ще излезе така че тия процедури са свързани с тъжни неща.. Некакъв смуут-джазец или фънкче ще е по-подходящо според мен.. Или некаква раздвижена електроника.. И никакъв минор..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.