peshoy2k Публикувано Септември 5, 2006 Публикувано Септември 5, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/s-track.mp3 замисълът, ако изобщо намерите такъв, е, да звучи като фон на разни клипчета по 7-8 минути на едни процедури дето едни хора бодат други хора с игли като им запълват устните и бръчките най-общо казано де. Още е проектно и подлежи на структуриране. Очаквам мнения, дали е монотонно, неподходящо (тъжно-лирично) за ситуацията, трябва ли да вмъкна и ако да, къде друга хармония, или - човек остави го тва, не си за тоя стил, не става парчето. Изобщо влезте ми в ситуацията и кажете мнението си. Всичко тва е молба, не че ви задължавам, ама понеже човек като работи сам често залита и няма реална представа за нещата. ПП Китарката е фалшива и един плъгин, уж симулация на лампа, нещо я накъсва, но предвид, че е фалшива и не се чува много - по-добре Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 сложи звуци на пищяци хора и ревящи малки деца сега сериозно - мисля че е малко рязка музиката за такъв тип предназначение...... по-скоро нещо симфонийка веселка ала бала. малко ако поукротиш груува ще стане екстра тоест ако го оставиш на заден план и ако понадупиш малко щрайхове това онова иначе китарата звучи ОК Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 микс не съм правил още де, значи нещо по-спокойно, тва да го зарежа ли Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 не го зарязвай бе готино е. само малко поуспокой топката - направи го по-плавно. без такива резни ситуации и ще заспи. няма даже да усещат как ги боцкат :green: Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Това като музикален фон на документален филм ли ще бъде? Ако е за това, наистина ударните са малко силни. Иначе е страшно парчето! Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 ОК, начи само да намаля ударните ли, а и още нещо да попитам, как би паснала китарката, така ли с пиезото или с микрофон да е по-истинска и да има ли завъртяни сола, щот май не пасват много :think: ПП и благодаря за съветите Цитирай
fragile Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) пешко незнам дали става за туй дет си го правил... ама аз да кажа чисто музикално като композиция... все ми се иска да прозвучи от нейде нещо по-игриво примерно гайда или кавал или нардоен мотив от песен... хайде успех... парчето е яко Редактирано Септември 5, 2006 от fragile Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Има хляб в парчето и ти определено си имаш дарба за тоя стил.. Това дървеното блокче със странния ривърб е много яко.... И бийта и пада одтолу ми харесват много (не цигулките е един дето по-далече се обажда..).. Не мога да дам препоръки обаче в момента, че не съм спал целА нощ и не мога да се концентрирам.. Обаче парчето определено не става за целта дето си му замислил... Доста е тъжно и дълбоко звучащо и ще излезе така че тия процедури са свързани с тъжни неща.. Некакъв смуут-джазец или фънкче ще е по-подходящо според мен.. Или некаква раздвижена електроника.. И никакъв минор.. Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 разбрано, никакъв миньор , бтв преди няколко дни реших да направя "Хубава си моя горо" Цитирай
Recommended Posts