pantommind Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 И ако някой ме подсети за 1 БГ банда да подгряла 1 чужда горе доле успешно Ами аз мога да те сетя. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Правилата си имат изключения Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Факт Кого съм напсувал 'пичове, казах само че вече ще пия бира отвън докато вътре "свирят" на ....................... грамофон... Аре стига да са и.ъ и убиеца на дарования... Цитирай
TONY Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 И ако някой ме подсети за 1 БГ банда да подгряла 1 чужда горе доле успешно Ами аз мога да те сетя. пантомайнд - добре бтр - още по добре ахат - и те 2-3 успешни - на пьрпьл и сабат и уайтснейк sjk - на wasp -добре - препорьката - узаптявайте вокала да не дьрпа дьлги речи - за да не заприлича на Иван Лазаров -с ненадминатата пледоария от концерта на глен Хюз( който е бил - знае за какво става дума ) пантомайнд -SHADE OF FATE - е много як албум -за да звукнете и толкова убедително на лайф - иска се още работа пак добронамерено пожелание ( да си призная -смькнах го от чужбински торент - "я да чуя какви са ги направили наште" - и останах приятно изненедан - дали сте си го качили Вие или ваш фен - не знам - но според мен е добра реклама) сигурно има и други добри подрявания - ама трабва да си понапьна паметта Цитирай
scaldor Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 TONY, я дай да те чуем тебе как свириш и как подгряваш - да преценим какъв човек ни дава съветите Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Мдаам, пустата носталгия... Можело е хората с опита да направят нещо навремето, ама не са. Можеше да са полезни днес на тези без опит, ама не щат. Жалко. Поне да вникнат в горното мнение. Т'ва го бех пропуснал. Мно'о заядливи 'е.... Човек да не посочи, к'во не му харесва у нечие изпълние... Аре дерзай пожелавам да подгряваш МОТЪРХЕД... П.С. Това е ЧЕСТ няма тън-мън Цитирай
thurston Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Много Хора,често объркват Концертите или си живеят все още с по 5-10 касетки от 70те и 80те години Ама са Фенове де без коментар. кратко & ясно. и жалко... Цитирай
mandata Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 хей хорица не знам за 'кво си губите времето да пишете...казвал съм го и преди българска рок/метъл без значение къв стил метъл или рок не може да успее много защо защо ли замислете се всяка една бг група иска да е на върха (а от там най-лесно се пада),а защото едни от най-великите рокаджий се сабрали и направили една обща песен? Dio,Yngwie MalmsteenAdrian,SmithRob Halford и още мн мн други велики хора ... ето ви линк не казвам нищо просто намеквам супер много за някой неща...но това е непосилно за обикновенните хора то държавата трябва да подпомогне или да се направи нещо най-великите групи се кефят да идват в Б-я...защо супер дива публика...държавата ни харесват (защото и тя е дива) всичко намеква само за див живот за каквото те пеят в песните си и им харесва и ние кво не уважаваме нашите групи каде е логиката логиката е там нека да помогнем на наще групи да излезнат извън Б-я и наще соло китаристи да си хванат истински групи и ние можем дори и по добре само ако искаме и си дадем зор тогава те остават в мн по заден план кво металика ли? кво свират металика свирих 1 месец и вече свирих тяхни парчета и кво мн ли са големи има бг песни който още не мога да ги свиря мн добре :x затова "хванете живота си в раце" и да направим Б-я рок столица на Европа и анти чалга плейс Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 (Редактирано) ^ В кой клас си? Да си чувал за граматика,правопис и пунктоация? Нищо не успях да разбера от горното изречение! П.П. : Темата е от 2006 година ... Редактирано Февруари 13, 2011 от Георги Тотев 1 Цитирай
Slacoth Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Банда 15-16 годишни пубери, свирещи от 3-4 месеца едва ли биха могли да впечатлят печените музиканти тук. На тази възраст SEPULTURA записват Bestial Devastation, а HELLOWEEN първия "Keeper..."... По отношение на темата според мен разсъжденията тръгнаха в доста ялова посока.Причината за всичко е елементарна.Причината е, че в музикално стилово-отношение не съществуват повече начини за една група да бъде оригинална. Затова са се навъдили манджии, защото за всеки каприз има подходящ стил музика. Нещо колкото прекрасно за меломаните, толкова пагубно за групите. Цитирай
Abbath Отговорено Март 9, 2011 Отговорено Март 9, 2011 ^За Helloween не си прав обаче, на 20-25 са били... Цитирай
Recommended Posts