Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

мармаладка, оставам с впечатление че искаш да научиш тоя бас за 2 дена, като ти чета мненията във форума, ама не става така.

А сега по темата- Гого, имам голям интерес от уроците ти и ще се радвам да ми пуснеш на ЛС някакви ценички. Искам да понауча малко Фънк, така че разчитам на тебе.

Редактирано от Глъч
  • 2 weeks later...
Отговорено

^ и колко са тези луди пари за уроци, ако не е тайна?

само искам да ти кажа, че аз съм си изгладувал в буквалния смисъл първите барабани + плащах също луди за времето си пари за уроци в едно джаз училище, но желанието ми беше огоромно!

освен това доколкото разбирам не живееш в БГ. Аз също само 1 и 2 клас съм учил в БГ, след това в чужбина и съм учил и чужди езици на други чужди езици, а и музика също не на български. И какво от това?!?! Мисля, че само си търсиш оправдание в случая. Ако наистина много искаше да се научиш да свириш, би дала всичко от себе си за да успееш, а ти само хленчиш тук.... :)

Отговорено

По темата, моля! Мармаладке, наистина без да стигнеш до уроци, няма да го бъде. Ако не можеш да си ги позволиш в чужбина има възможност да си намериш самоучители по бас, което е една малка крачка. Ако те интересува, пиши ми на ЛС. Всеки има различни възможности и това е ясно, но моля, не си ги премервайте в тази тема. Гого е дал телефон и може да бъде намерен на този номер или на мейл.

• 1 year later...
  • 11 months later...
Отговорено (Редактирано)

Само да добавя, че имам една страхотна школа за груув и диско бас...с прилежащите 103 аудио упражнения.

с уважение Гого 0898 431061

Редактирано от rudibass
  • 1 year later...
Отговорено (Редактирано)

Гледам ,че отдавна не съм обновявал информацията си тук...Уроци още се провеждат, като разполагам с повече от 50 най- различни електронни школи ,сборници с ноти и видеа по темата..С гордост мога да споделя , че най - добрите ми ученици вече отдавна свирят по хубави банди.По същото време учат икономика , журналистика , компютри. Колкото повече умения, толкова повече възможности...Даже май един от тях спечели златен медал в средна категория на олимпиадата по пролетна умора.

С уважение Гого

Редактирано от rudibass
Отговорено

Гого, има ли опция да ти се каже - искам това парче да ми го извадиш и да покажеш как се свири *Срещу нужното заплащане съответно*?

Отговорено (Редактирано)

Това е един много комплициран и в същото време много прост въпрос за мен... Като идея, по- скоро искам да науча всеки от моите хора да вади сам парчетата ,които харесва.. Четейки ноти , слушайки от YOUTUBE, и тнт..Развиваме слуха чрез свирене и разпознаване на различни тонове , двузвучия, акорди ..Къде механично , къде като абсолютен слух. Но като дойде някой от моите и ми каже ....Брат, след 10 дена имаме гиг, дай тука тая песен защото......Не съм отказал на никого..НО като цяло нямам за приоритет да предлагам такъв вид мечешка услуга повреме на уроците.

С уважение Гого

Редактирано от rudibass
  • 8 months later...
Отговорено

Има ги. От септември почват с пълна сила..Че сега август имам нужда от маалко почивка..

С уважение Гого

• 1 month later...