marmaladka Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Да бих могла ако бях в България.Ще го имам предвид, мерси. Цитирай
Глъч Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) мармаладка, оставам с впечатление че искаш да научиш тоя бас за 2 дена, като ти чета мненията във форума, ама не става така. А сега по темата- Гого, имам голям интерес от уроците ти и ще се радвам да ми пуснеш на ЛС някакви ценички. Искам да понауча малко Фънк, така че разчитам на тебе. Редактирано Декември 25, 2008 от Глъч Цитирай
marmaladka Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Ясно ми е, че няма да стане за 2 дена.Просто си търся вариянт, защото не ми се дават луди пари за уроци, които даже няма да са на български език. Цитирай
fildi Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 ^ и колко са тези луди пари за уроци, ако не е тайна? само искам да ти кажа, че аз съм си изгладувал в буквалния смисъл първите барабани + плащах също луди за времето си пари за уроци в едно джаз училище, но желанието ми беше огоромно! освен това доколкото разбирам не живееш в БГ. Аз също само 1 и 2 клас съм учил в БГ, след това в чужбина и съм учил и чужди езици на други чужди езици, а и музика също не на български. И какво от това?!?! Мисля, че само си търсиш оправдание в случая. Ако наистина много искаше да се научиш да свириш, би дала всичко от себе си за да успееш, а ти само хленчиш тук.... Цитирай
marmaladka Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Нито ме познаваш, нито ми знаеш положението та да ме съдиш. Поздравления, че си се оправил там където си, но аз не съм. Ако бях даже нямаше да пиша тук. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 По темата, моля! Мармаладке, наистина без да стигнеш до уроци, няма да го бъде. Ако не можеш да си ги позволиш в чужбина има възможност да си намериш самоучители по бас, което е една малка крачка. Ако те интересува, пиши ми на ЛС. Всеки има различни възможности и това е ясно, но моля, не си ги премервайте в тази тема. Гого е дал телефон и може да бъде намерен на този номер или на мейл. Цитирай
Fear Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) Имаш лс. Редактирано Февруари 25, 2010 от Fear Цитирай
rudibass Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 (Редактирано) Само да добавя, че имам една страхотна школа за груув и диско бас...с прилежащите 103 аудио упражнения. с уважение Гого 0898 431061 Редактирано Февруари 15, 2011 от rudibass Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 30, 2012 Автор Отговорено Октомври 30, 2012 (Редактирано) Гледам ,че отдавна не съм обновявал информацията си тук...Уроци още се провеждат, като разполагам с повече от 50 най- различни електронни школи ,сборници с ноти и видеа по темата..С гордост мога да споделя , че най - добрите ми ученици вече отдавна свирят по хубави банди.По същото време учат икономика , журналистика , компютри. Колкото повече умения, толкова повече възможности...Даже май един от тях спечели златен медал в средна категория на олимпиадата по пролетна умора. С уважение Гого Редактирано Октомври 30, 2012 от rudibass 1 Цитирай
Svanio Отговорено Октомври 31, 2012 Отговорено Октомври 31, 2012 Гого, има ли опция да ти се каже - искам това парче да ми го извадиш и да покажеш как се свири *Срещу нужното заплащане съответно*? Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 31, 2012 Автор Отговорено Октомври 31, 2012 (Редактирано) Това е един много комплициран и в същото време много прост въпрос за мен... Като идея, по- скоро искам да науча всеки от моите хора да вади сам парчетата ,които харесва.. Четейки ноти , слушайки от YOUTUBE, и тнт..Развиваме слуха чрез свирене и разпознаване на различни тонове , двузвучия, акорди ..Къде механично , къде като абсолютен слух. Но като дойде някой от моите и ми каже ....Брат, след 10 дена имаме гиг, дай тука тая песен защото......Не съм отказал на никого..НО като цяло нямам за приоритет да предлагам такъв вид мечешка услуга повреме на уроците. С уважение Гого Редактирано Октомври 31, 2012 от rudibass Цитирай
rudibass Отговорено Юли 19, 2013 Автор Отговорено Юли 19, 2013 Има ги. От септември почват с пълна сила..Че сега август имам нужда от маалко почивка.. С уважение Гого Цитирай
dzwer Отговорено Август 30, 2013 Отговорено Август 30, 2013 В коя част на София се провеждат и по кое време? Телефона ти още ли е актуален? Цитирай
rudibass Отговорено Август 30, 2013 Автор Отговорено Август 30, 2013 При испанската гимназия, в Левски също има възможност. телефона е актуален. С уважение Гого Цитирай
Recommended Posts