rudibass Публикувано Септември 2, 2006 Публикувано Септември 2, 2006 Здравейте...на всички фенове на този страхотен инструмент.-баса Казвам се Георги а на всички от форума съм познат като рудибасс Давам уроци по бас-( електри4ески) за начинаещи и за средно ниво ученици школите по които водя обучението са разнообразни вклучващи всички стилове от модерната поп, рок,фънк,джаз,метал сцена.... методите са : Наинаещи -опознаване на грифа упражнения за синхрон между двете ръце ,солфеж и леки песни за разучаване.... Средно ниво:ориентация във желаната от ученика стилова насоченост 1. за рок -упражнения на Били Шийнън и др. 2. за фънк упражнения и похвати на Луис Джонсън Виктор Уутън и др. 3.за метал-упражнения с перо или пръсти (по избор) за напреднали джаз ипровизация както и основните методи на Джон Патитучи и Джако Пасториъс... ЗА контакти тел: 0898 43 10 61 мейл rudibass_action@yahoo.com или пи6ете ЛС уроците започват от 15-ти септември.... С уважение Георги ПС телефона ще отговаря от 10 ти септември дотогава за контакти по другите два горепосочени начина 1 Цитирай
icho7ryches Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 А нещо цени, поне ориентировъчни, ако може да дадеш?! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Ако не бях на майната си в това село...твърде вероятно бе да се включа, обаче... Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Ами аз смятам да започна в момента, в който ти водя очите на БГ територия, Гогич Когато си дойдеш, ще се чуем за по бира... и без това се точим да пием по една... каса Със здраве, Виктор Цитирай
rudibass Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 цените давам на ЛС а ина4е за бейби томас може да се измисли някакъв задо4ен курс-да ти пра6там не6та по интернет.....не6то такова...А за Виктор съм подготвил специално обу4ение за големоръки и 6ирокодланести (като мен) хора-специална постановка на ръката редуване на несъразмерни 2 ри и 3ти пръсти и тнт Цитирай
rudibass Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 телефонът е активен вече (0898 431061)....с уважение..Гого Цитирай
rudibass Отговорено Септември 29, 2006 Автор Отговорено Септември 29, 2006 качвам малко темата нагоре Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 последно качвам и пове4е не се занимавам ..... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Ора Пича е Луд на тоя бас!!Оня ден общо зето видях за какво става въпрос......тъй че не го мислете Цитирай
Danihell Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Жорката гази. Смятам, че на всеки ще е от полза. Цитирай
Billy Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Жалко, че е само за София, щото аз имам голямо желание, да се науча да свиря на бас Цитирай
marmaladka Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Искам да питам има ли такова нещо като самоучител за бас? И възможно ли е ОбУчение примерно по Skype? Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Ще си позволя да отговоря преди Жоро да е видял писанието ти. Самоучители по бас има, но не смятам, че ще успееш да хванеш основните методики за свирене само с него. Трябва си учител. Уроците по Скайп не са уроци, а видео забавление и не вярвам, че някой ще се навие да ги дава, особено, когато става дума за заплащане на уроците. Жоро е много сериозен човек и може много. Лично гарантирам за него. Познавам го момчето и е чудесен басист и човек. За уроци при него ти препоръчвам да се свържеш с негова милост и да ходиш лично при него. Цитирай
Recommended Posts